- Wilson vil skinne på Anfield

Tidligere Everton-stopper David Weir utgjorde stopperparet i Glasgow Rangers sammen med Danny Wilson. 40-åringen har stor tro på at hans tidligere makker vil lykkes på Anfield.

I går ble det klart at de røde og Glasgow Rangers var kommet til enighet om en overgangssum for Danny Wilson. 18-åringen har blitt linket til de røde i lang tid - og selv om at den unge forsvareren ikke går inn i kvoten for hjemlige spillere likevel, fordi han kommer fra en skotsk klubb og ikke engelsk eller walisisk, kjølnet aldri interessen fra Liverpool.

Da Wilson slo gjennom i skotsk Premier League forrige sesong var det som makker til den tidligere Everton-helten David Weir. Weir er kanskje ikke den aller mest populære mannen i verden for røde supportere, med fortid som kaptein for Everton og åtte år på Goodison, men 40-åringen har stor tro på sin tidligere makker i ny klubb.

- Danny vil håndtere det. Han har håndtert alt annet som har blitt kastet i hans vei til nå. Han er en god fotballspiller og en hyggelig gutt. Det er ikke rakettforskning - han må bare fortsette å gjøre det han har gjort. Dersom han går vil han gjøre det, og forbli som den gutten han er, sier Rangers-kapteinen til Press Association.

- Han er en flott type, og har vært god å jobbe med. Jeg ønsker ham all mulig suksess, avslutter Weir.