3-0-tap for reservene

Conor Coady spilte 76 minutter da Liverpool- reservene tapte 3-0 for Luton Town i kveld.

Conor Coady og Liverpools reservelag ble i kveld knust 3-0 av Conference-laget Luton Town, som trenes av Richard Money, som fikk fjorten kamper for Liverpool på begynnelsen av 1980-tallet.

Kampen ble spilt på Kenilworth Road i Luton og hjemmelaget spilte ifølge deres hjemmeside en meget god kamp mot de nest beste fra Liverpool.

Matthew Barnes-Homer, Danny Crow og Dan Gleeson scoret målene som førte til 3-0-tap og lang vei hjem for John McMahon og hans spillere.

Liverpool spilte med et ungt lag. Det var Luton som kom best i gang og hadde en stor sjanse til å begynne med, men Dean Bouzanis reddet. Jack Robinson hadde en bra sjanse etter et kvarters spill, men det var Barnes-Horner som innledet for hjemmelaget etter 39 minutter. Liverpool ville ha offside, men ble vinket av.

Liverpools reserver hadde problemer med å komme inn i kampen, og det ble ifølge Lutons hjemmeside enkelte tilfeller av stygt spill fra scousernes side. Ett mål før pause og 3-0 etter 56 minutter punkterte kampen.

Liverpool-reservenes lagoppstilling: Liverpool: Dean Bouzanis, John Flanagan (Emanuel Mendy 46), Jack Robinson, Alex Cooper, Andre Wisdom, Conor Coady (Jakub Sokolik 74), Toni Brito E Silva (Vincent Weijl 46), Victor Palsson, Nikola Saric (Michael Ngoo 74), Jesus Fernandez, Gerado Bruna (Michael Roberts 61).

Ubrukt reserve: Deale Chamberlain.

Tilskuere: 2,769.