Agent: - Jovanovic velger Liverpool

Agent Zoran Stojadinovic sier at Milan Jovanovic har blitt overbevist av Benitez om å gå til Liverpool FC. Ifølge spissens manager har han signert en treårskontrakt med de røde via faks.

Daily Mirror skriver at Milan Jovanovic har blitt enig med Liverpool om en overgang til sommeren. Spillerens agent, Zoran Stojadinovic, uttaler at Standard Liege-spissen har valgt Liverpool fremfor Valencia.

Jovanovic blir fri agent etter sesongslutt, og klubber som Manchester City og Birmingham skal også ha vist interesse, men serberen går nå til Liverpool etter å ha blitt tilbudt en avtale verdt £40000 i uken.

- Vi har snakket med Rafa Benítez, og han har overbevist oss om sitt prosjekt for klubben. Milan snakker språket og tilpasningen vil ikke bli et problem for ham når han flytter til England, sier Zoran Stojadinovic ifølge Daily Mirror.

Opplysninger gir inntrykk av at Jovanovic vil få en treårskontrakt med Liverpool.
- Milan har signert en avtale med Liverpool via faks. Det er en avtale for tre sesonger, men vi prater fortsatt om en fjerde sesong, uttaler spillerens manager til det belgiske nettstedet sporza.be.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.