Agger finner ingenting positivt

Danmark snudde 0-1 til seier 2-1 mot Kamerun i går og Daniel Agger ble kåret til banens beste, men midtstopperen sliter likevel med å finne noe positivt. En av Danmarks svakeste opptredener på lenge.

- Særlig i første omgang, det var en av de verste opptredenene vi har hatt på lenge. Våre overganger var dårlige,  og vi dekket ikke godt nok opp, uttaler Daniel Agger til FIFA.com.

- Hvis de hadde vært litt mer kliniske, ville de har scoret flere mål. Vi ville vært ute av kampen i første omgang, men honnør til oss fordi vi kjempet.

- Vi forsøkte å stå sammen og vi scoret to mål. Vi hadde andre gode muligheter også, men noen ganger ble det litt spark og løp, opp og ned og opp og ned, og det er ikke slik vi ønsker å spiller. Men vi tok tre poeng, og det er det mest positive jeg kan si.

- Vi vet det var en meget dårlig kamp, spesielt i første omgang. Vi spilte ikke som et lag.

- Vi spiller ikke slik vi må dersom vi vil avansere. Det er klart at dette ikke var godt nok. Dersom man likevel kan vinne ved å spille slik, er det positivt.

- Vi er et lag, vi står sammen og ære til oss fordi vi kom tilbake i kampen. Det så ikke bra ut på et tidspunkt, men det positive er at vi kjempet oss tilbake.