Agger fortsatt ute

Liverpool og Rafael Benitez forbereder seg på en fysisk tøff kamp i Wolverhampton i kveld. Daniel Agger er fortsatt blant et knippe nøkkelspillere som er skadet.

Ifølge Liverpool Daily Post er Daniel Agger ikke blitt bra av sin lyskeskade og er uaktuell til kveldens kamp mot Wolverhampton. I tillegg er Fernando Torres, Yossi Benayoun og Glen Johnson langtidsskadet. Nabil El Zhar og Martin Kelly er tilbake i trening, men vil neppe bli vurdert kampklare på noen dager ennå. Fabio Aurelio var ikke med i troppen mot Tottenham, angivelig med en ny skade, men det er fortsatt et mysterium hvorvidt brasilianeren er klar igjen eller hvor lenge han eventuelt er ute.

Steven Gerrard eller ikke Steven Gerrard, det er dermed det største spørsmålet foran kampen som sendes på Canal Sport 2 og hvor vi i tillegg følger hvert spark her på liverpool.no med referat, rapporter og spillervurdering. Det er også mulig å få tilsendt lagoppstilling og scoringsvarsel på SMS. Gerrard er friskmeldt etter sin hamstringstrekk, og er med i troppen mot Wolves, men har bare to treninger bak seg.

Rafa Benitez sier at han forventer en fysisk kamp mot Wolves, som man slo på eget gress med 2-0 for nøyaktig en måned siden. Det kan gi grunn til at man fortsetter med Kyrgiakos og Skrtel i midtforsvaret, og utvider vikariatet til Jamie Carragher på høyrebacken.

Philipp Degen spilte høyrekant mot Tottenham, og Rafa vil vurdere om han mener at Maxi Rodriguez er i god nok form til å kunne starte i Premier League. Trolig fortsetter Dirk Kuyt på topp etter sine to scoringer mot Spurs. Han spilte da foran Alberto Aquilani, og manageren må ta en avgjørelse hvorvidt italieneren eller Lucas på sentral midtbane må vike dersom Steven Gerrard regnes som klar til å løpe ut med armbindet.

- Dette vil bli en helt annerledes kamp i forhold til den vi hadde mot Tottenham, slår Benitez fast til Liverpools hjemmeside. - Dette vil bli en typisk Premier League kamp og det vil bli fysisk. Når det gjelder innsats og innstilling må det være det samme som vi hadde mot Tottenham. Vi viste vilje og kvalitet i den kampen og det er viktig at vi fortsetter med det mot Wolves.