Agger glad for å være tilbake

Agger innrømmer at skadeoppholdet har vært frustrerende. Håper på regelmessig spill fremover. Benítez glad for å ha dansken tilbake nå som Kyrgiakos er ute. 2-1 for Køhlert. 3-3 for Sokolik.

Daniel Agger var tilbake i startoppstillingen mot Everton etter en lyskeskade, og det er gode nyheter for Rafael Benítez før møtet med Arsenal ettersom Sotirios Kyrgiakos er suspendert i de neste tre ligakampene.

- Det er ille når man mister spillere, men vi hadde flere problemer med midtstopperne i begynnelsen av sesongen. Nå har vi flere menn, uttaler Rafael Benítez til The Guardian.

- Så selv om vi mister noe, kan vi kanskje håndtere det på en annerledes måte. Agger, Martin Skrtel, Jamie Carragher kan alle spille, så i det minste har vi spillere.

Agger har slitt med skader de seneste sesongene. I 2007/08 mistet han åtte måneder grunnet en fotskade. Forrige sesong ble det begrenset med spilletid som følge av en ryggskade, og dansken måtte opereres i sommer. Midtstopperens retur etter en måned ute med lyskeskade er en positiv nyhet for Benítez. Carragher vikarierer for tiden på høyrebacken mens Glen Johnson er ute med en kneskade. Nå håper Agger at han får spille regelmessig fremover.

- Det har vært irriterende. Jeg har gjort mitt beste for å spille, men det har vært meget vanskelig, uttaler Agger.

- Hvis du har noe du ikke kan spille med, selv om du forsøker, vet du at du ikke er 100%. Det er så frustrerende, men du aksepterer at det er en del av spillet. Mine skader har ikke vært mange, bare store.

Seier for Køhlert - uavgjort for Sokolik
Nicolaj Køhlert var arkitekten bak Danmarks to scoringer i 2-1-seieren mot Nederland i siste kamp i en firenasjonersturnering for U17-landslag på La Manga. Midtbanespilleren ble byttet ut fire minutter før slutt. Jakub Sokolik startet på midtbanen og spilte hele kampen da Tsjekkia avsluttet med 3-3 mot Norge.
Sluttstilling: 1. Nederland 6 poeng, 2. Danmark 5 poeng, 3. Tsjekkia 2 poeng, 4. Norge 2 poeng.