Agger håper å skrive historie

Daniel Agger hyller Fernando Torres etter seieren over Benfica. Nå ønsker dansken å skrive seg inn i historiebøkene ved å være med på å vinne den aller første utgaven av Europa League.

Agger ønsker ikke så se for langt frem i tid, men mener at Liverpool har alle muligheter til å vinne Europa League dersom Torres beholder sin nåværende form. Midtstopperen higer etter sin første vinnermedalje med Liverpool.

- Fernando imponerte i går. Han viste igjen at han er en av de beste spissene i verden. Det er veldig vanskelig å sammenligne spillere, men han har spilt utrolig bra denne sesongen, uttaler forsvarsspilleren til Liverpool Echo.

- Selv på dårlige dager scorer han mål, og det viser hvilken god spiller han er. Han kan dukke opp fra ingensteds å score mål, og det er hva laget trenger, legger han til.

- Nå må vi fokusere på semifinalen, og sikte oss inn mot finalen. Du må forsøke å vinne trofeer. Det er hva vi spiller for.

- Det er ikke alle som oppnår suksess, men du må gjøre ditt beste. Gjør du ikke det, er det ikke noe vits i å spille fotball. Jeg ønsker å skrive meg inn i historiebøkene. Det er hva vi jobber for hver eneste dag.

Agger spilte i en uvant posisjon som venstreback, siden Emiliano Insua var suspendert, og klarte seg bra.

- Jeg gjorde så godt jeg kunne som venstreback, og det var en god erfaring. Jeg fikk være med fremover mye oftere enn jeg er vant til. Det var fysisk mye tøffere, men det klarte jeg å håndtere.

- Vi visste det ville bli en tøff kamp, men vi holdt sammen, spilte bra og gjorde noen flotte mål.

- Målet var å gå videre i turneringen, og det klarte vi. Det er alltid spesielt å spille på Anfield, og dette var en ny fantastisk kveld.

- Jeg kan ikke huske at Benfica hadde mange opplagte målsjanser. Vi var litt presset en stund, men den fjerde scoringen avgjorde det hele. Vi fortjente seieren.