Agger sliter med en lyskestrekk

Det var en lyskestrekk som holdt Daniel Agger på sidelinja mot Stoke. Dansken må trolig stå over mot Spurs også. Jose Reina spilte med ryggsmerter. Salif Diao roser sin gamle klubb.

Daniel Agger pådro seg en lyskestrekk i onsdagens FA-cupomkamp mot Reading, og det var årsaken til at han ikke spilte mot Stoke på lørdag. Lyskestrekken sitt fortsatt i, og det er dermed svært tvilsomt om dansken blir spilleklar til onsdagens kamp mot Tottenham. Det melder Liverpool Daily Post.

Samme avis melder også at Jose Reina presset seg gjennom kampen mot Stoke, trass i at han hadde smerter i ryggen. Reina stod som kjent over FA-cupomkampen mot Reading på grunn av en annen skade, og slet med en vond rygg i forkant av oppgjøret på Britannia Stadium.

- Fysioterapeutene jobbet med ham inntil like før kampstart, og de gjorde en meget godt jobb slik at han kunne spille. Han spilte med litt smerter og hadde litt problemer, men viste nok en gang at han er en av de beste målvaktene som finnes, uttaler Rafael Benitez.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.

Diao roser sin gamle klubb
Salif Diao spilte 90 minutter for Stoke i 1-1 oppgjøret mot gamleklubben Liverpool. Etter kampslutt var senegaleseren full av lovord om de røde.

- Liverpool kom hit med et lag som var såret, og som hadde presset på seg. Alle ville se hvordan de svarte på tiltale etter tapet mot Reading, og alle så at de ga et godt svar, uttaler 32-åringen som tilbrakte nesten fem år på Anfield før han gikk til Stoke i 2007.

- Mange sa at Liverpool ville bli en lett motstander for oss uten Gerrard og Torres, men vi visste det ikke medførte riktighet. Jeg tror de har en god mulighet til å bli blant de fire beste. De har gode spillere og et godt lag, selv uten sine beste menn.

- Det de behøver er at hellet snur, og at de har marginene med seg i litt større grad enn de har hatt i det siste. Jeg tror at dersom Benitez får fortsette i jobben, så vil han klare å snu dette. Han vil føre laget sitt gjennom motgangen. Han har allerede vist hva han er kapabel til.

- Hadde det vært et annet lag som hadde kommet hit i en tilsvarende situasjon, ville de ha slitt. De ville trolig ikke ha fått med seg poeng i det hele tatt. De ville ha gitt etter for presset. Jeg syntes Liverpool presterte bra forholdene tatt i betraktning.

- Jeg synes de viste pågangsmot, for vi har alle hørt mye om krisen de befinner seg i, og det kan være veldig vanskelig for spillerne å håndtere slikt. Det kan påvirke spillerne når du har publikum mot deg, og du kan begynne å gjemme deg utpå banen. De viste ingen slike svakhetstegn.

- Måten deres fans støttet dem på utgjorde også en vesentlig faktor. Dårligere spillere kunne likevel ha gitt etter for presset etter en slik svak periode. Liverpool kom hit og spilte mot et tøft lag, og svakere lag ville ha raknet. Jeg synes Liverpool viste karakterstyrke, og at de også matchet oss på fysikken. Jeg syntes de klarte seg meget bra.