Agger stikker ikke etter svak sesong

Mange frykter at Liverpools mest profilerte spillere vil forlate klubben dersom det ikke blir CL-spill neste sesong, men det gjelder ikke for Agger. Dansken ønsker seg bare 3 poeng.

Daniel Agger er den siste som har gått ut og fortalt hvor mye man behøver en seier i kampen mot Portsmouth på Anfield i morgen kveld. De røde har en svak statistikk på mandagskamper, og har til gode å vinne på de seks siste (4 uavgjorte og 2 tap), men dansken tar vel i mot tre poeng uansett hvordan de kommer.

- Mot Portsmouth mandag kveld betyr det ikke så mye hvordan vi spiller, i forhold til hva det betyr å ta tre poeng. Vi er nødt å vinne kamper så snart så mulig for å klatre på tabellen. Hver uke sier vi det er en stor uke. Folk sa at det ble avgjørende i forrige uke også.  Vi må konsentrere oss om den første kampen, og ikke kampen etter den igjen. Så enkelt er det, sier Agger til Liverpoolfc.tv.

- Vi kan ikke gå på flere feilskjær, fordi vi nærmer oss slutten av sesongen, og vi vet at vi trenger poeng.

- Jeg klarer ikke tenke på hvordan det vil være å ikke være i Champions League. Det er cupen vil alle ønsker å vinne. Men det er vår egen skyld at vi er i den posisjonen vi er i nå, og vi må komme oss ut av den. Supporterne har rett til å forvente at vi skal være blant de fire beste. En klubb som Liverpool skal være det hvert år, men vi vet at fotball ikke alltid fungerer på den måten.

- Når du kommer til en klubb som denne vil det alltid være press på deg for å være suksessfull. Kanskje vi må begynne å tenke på hvordan det vil være uten å være av de fire beste, men for så lenge det er mulig må vi holde troen. Dersom du spiller i en fotballklubb som Liverpool FC må du ta ansvar uansett hvem du er. Du gjør det både på og av banen, men du definitivt gjøre det i kampene.

Dansken er en av flere spillere mange supportere frykter man må miste dersom man går inn i sesongen 2010/11 uten Champions League-spill.

- Jeg ville ikke ha stukket. Jeg vil kjempe for å få orden på det igjen nesteår, for jeg er ikke en som bare slutter. Jeg har vært nære på å vinne troféer, men har fortsatt ingen. Det er veldig skuffende, fordi troféer var grunnen til at jeg kom til Liverpool, avslutter dansken.