Agger ute med skade

Hodgson bekrefter at Daniel Agger ikke er med til Utrecht på grunn av en skade, og også er usikker til søndag. Manageren forklarer hvorfor Steven Gerrard ble hjemme.

- Steven Gerrard blir spart fordi vi har mange kamper og vi er alltid bekymret at dersom han spiller tre kamper uke etter uke kan vi komme til å miste ham for en lengre periode, sa Hodgson på ettermiddagens pressekonferanse.

- Gerrard var den eneste i førstelagstroppen som vi diskuterte i forhold til om han skulle være med eller ikke, og det har sammenheng med at han sliter med ryggsmerter.

- Jeg har 23 friske spillere å velge fra og jeg har valgt å utelate en fordi han vil være en veldig viktig spiller for oss i de neste 40 kampene eller så.

- For øyeblikket er Steven Gerrard skadefri. Hvis dette hadde vært en avgjørende kamp i gruppa og vi behøvde et positivt resultat for å sende oss videre ville han ha spilt. Dette er imidlertid bare den andre av seks kamper i gruppespillet.

- Vi trodde først det dreide seg om en lyskestrekk, men han hadde en MRI undersøkelse ved lunsjtid i dag, sier Roy Hodgson om det at Daniel Agger også ble igjen på Merseyside. – Den har vi foreløpig ikke fått resultatet fra.

- Skaden har ikke gitt den responsen vi hadde håpet på. Da han kom inn på mandag til trening, trodde vi at han ville bli klar til denne kampen.

- Det har han ikke blitt, slik at for øyeblikket må det også stilles et spørsmålstegn om han han vil bli frisk i tide til søndagens kamp.