Aquilani med assist da Juventus vant

Alberto Aquilani slo hjørnesparket som førte til Juventus' 1-0-mål i hjemmemøtet med Lazio i kveld. Torino-klubben vant til slutt 2-1 mot gjestene fra Den evige stad.

Milos Krasic scoret 2-1-målet på overtid og ble dermed den store Juventus-helten. Da var Alberto Aquilani allerede byttet ut, men leiesoldaten fra Liverpool rakk likevel å markere seg i storoppgjøret i Torino.

Italieneren slo nemlig hjørnesparket som Giorgio Chiellini headet i mål til ledelse for Juventus etter to minutter. Lazio utlignet kort tid etter ved Mauro Zárate, men Aquilani var nære ved å sende hjemmelaget tilbake i føringen etter 17 minutter. Frisparket fra midtbanemannen traff imidlertid tverrliggeren.

Avgjørelsen falt som nevnt på overtid, men Alberto Aquilani ble tatt av banen minuttet før full tid. Den tidligere Liverpool-spilleren Momo Sissoko erstattet ham.