Aquilani syk - uaktuell mot Arsenal

Alberto Aquilani har blitt syk, og er uaktuell til morgendagens kamp mot Arsenal. Han har fått problemer med magen, og kaster opp. Martin Skrtel hadde samme omgangssyke i helgen.

Alberto Aquilani reiser ikke med Liverpools tropp til London i forbindelse med morgendagens kamp mot Arsenal, fordi han har blitt syk. Midtbanespilleren sliter med en omgangssyke som også rammet Martin Skrtel i forrige uke.

- Aquilani har blitt syk og kaster opp, så han blir ikke å finne i troppen. Han er for svak nå. Det er ikke så alt for alvorlig. Skrtel hadde samme problem i helgen. Han kastet også opp, og gikk ned fire kilo, avslørte Rafael Benitez under dagens pressekonferanse på Melwood.

Manageren ble også bedt om å oppdatere pressen på skadesituasjonen til Fernando Torres, Yossi Benayoun og Glen Johnson.

- Det går fremover med alle tre. Dette er skader hvor man må ta tiden til hjelp, men det går etter skjema. Det vil fortsatt gå minst 2-3 uker før de er tilbake.

Benitez ble også konfrontert med at han aldri har ledet Liverpool til seier på Emirates Stadium.

- Du har hele tiden muligheten til å gjøre det bedre. Arsenal er et godt lag, men vi har spilt meget bra mot dem på hjemmebane noen ganger. Vi vant 4-1 en gang, og spilte også en utrolig 4-4 kamp mot dem.

- I vårt forrige møte tapte vi, selv om vi var det beste laget i første omgang. Et selvmål forandret alt, og vi led fordi vi ikke hadde mye selvtillit på det tidspunkt. Vi har mer selvtillit nå.

Benitez er oppmerksom på at Arsenal ønsker å slå tilbake etter tapene for Chelsea og Manchester United.

- Av og til er det vanskeligere å møte lag som er ute etter å reise seg etter slike tap. Jeg så deres kamp mot Chelsea. Du kan snakke om resultatet i ettertid, men Arsenal hadde mange sjanser og 70% ballinnehav.

Benitez benyttet også anledningen til å skryte av kollega Arsene Wenger.

- Han er en fantastisk manager, som har gjort en veldig god jobb i et fremmed land i 15 år. Forhåpentligvis er jeg selv her 15 år fra nå!

Liverpool må klare seg uten Sotirios Kyrgiakos, som soner sin første kamp av suspensjonen han ble ilagt etter utvisningen mot Everton i helgen.

- Vi må klare oss uten ham. Vi var ikke spesielt glade for avgjørelsen, men vi kan ikke forandre på det. Vi må bare omstille oss, og har Skrtel, Carra og Agger. Kyrgiakos har spilt noen kamper den siste tiden der vi måtte være sterke i lufta, som for eksempel mot Stoke. Han gjorde det veldig bra. Men Skrtel har spilt bra etter det, og Carra har spilt bra på høyrebacken. Vi har også Agger som er på vei tilbake i form. Vi hadde store problemer med midtstopperne i begynnelsen av sesongen, men nå er alle skadefrie og vi kan håndtere situasjonen.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.