Aquilani vil gi svar på støtte

Alberto Aquilani er utrolig stolt av støtten han har fått av The Kop, og er fast bestemt på gi noe tilbake på banen for supporterne. Glenn Hysén blir Premier League-ekspert hos TV2.

Kort tid etter at 25-åringen hadde signert i sommer kunne man se et banner med skriften "Il Principino - A Hero has Arrived". På The Kop. Alberto Aquilani nå å kunne gi noe tilbake til fansen.

- Det fylte meg med utrolig stolthet. Jeg var allerede vant til at Roma-supportere hilste meg med sine egne sanger og bannere, men for Liverpool-fansen å gjøre det samme før jeg ikke hadde spilt i Premier League, var fantastisk.

- Nå er det min jobb å betale tilbake deres støtte og kjærlighet.

Aquilani var godt likt blant fansen til AS Roma. Midtbanespilleren ser likheter mellom den italienske klubbens supportere og Kopites.

- Giallorossi-fansen er ekstraordinære og unike, og klart de beste i Italia. Det finnes ikke mer lidenskapelige fans i landet. Men fra det jeg har sett i England er Liverpools supporterne av samme sort.

- De har et godt omdømme i fotballverdenen, og jeg vet nøyaktig hvorfor.

Hysén til TV2
Glenn Hysén var med å vinne Liverpools foreløpig siste ligamesterskap i 1990. Nå blir han fotballekspert i TV2. Svensken har tidligere vært kommentator for Viasat, men ble tvunget til å slutte i mai i fjor. 49-åringen har deretter vært seks måneder hos bookmakeren Unibet.

- Jeg fikk en mail her om dagen fra norske TV2s sportssjef. Han spurte om jeg ville være med i dere nye stasing da de har kjøpt (rettighetene til) Prmeier League i tre år fremover, sier Glenn Hysén til svensk P4 Extra ifølge Expressen.

- De ville også at jeg skulle være med to uker under VM i Sør-Afrika. Og også kommentere den norske Tippeligaen. De ville ha noen utenifra som forteller hva de synes om norsk fotball.