Athletic nærmere kjøp av San José

Den spanske sportsavisen AS melder at Athletic Bilbao ønsker å hente Mikel San José permanent. Forsvarsspilleren er utlånt til baskerne for hele inneværende sesong, men har opsjon på kjøp.

Den spanske sportsavisen AS skriver at Athletic Bilbao straks vil komme i gang med å forsøke å skrive permanent kontrakt med Mikel San José. Forsvarsspilleren er utlånt til La Liga-klubben for hele inneværende sesong. Etter en noe treg start har nå 20-åringen spilt seg til fast plass i midtforsvaret, og står bokført med tolv kamper og to nettkjenninger.

I låneavtalen sikret Athletic Bilbao seg også opsjon på kjøp av spilleren. Det er denne baskerne nå ønsker å benytte, og ifølge AS vil det koste fire millioner euro å hente San José fra Liverpool, og ikke tre millioner euro som andre kilder har oppgitt.

Sportsavisen nevner også at spilleren forlenget kontrakten i to år med Liverpool før han gikk på lån til Athletic sist sommer. Det betyr i så fall at San José er kontraktsbundet til merseysiderne frem til 2012. Athletic vil tilby San José en fireårskontrakt.