Aurelio ferdig i Liverpool FC

Fabio Aurelio forlater Liverpool FC, etter at det ble klart at han og klubben ikke kunne komme til enighet om en kontraktforlengelse. Brasilianeren var på Anfield i fire år.

Rafael Benítez kan i dag fortelle at Fabio Aurelio sine dager på Anfield er talte. Etter enda en sesong med store skadeproblemer, var det få som trodde at brassen skulle få tilbud om ny kontrakt - men det skal han altså ha fått, uten at partene klarte å bli enige. På grunn av de store skadeproblemene til venstrebacken ble han tilbudt en avtale med prestasjonsbasert lønn, etter hvor mye og hvor godt han spilte - men han takket nei til dette, fordi han ønsket forsikringer over lenger tid.

DEBATT: "Like greit å la han vandre videre. Men, ønsker han til lykke hvor han enn skulle havne. Scoringen mot Man. Utd huskes med stor fornøyelse."

Flere klubber i europa skal være interessert i å sikre seg den pasningssterke backen, som er uten kontrakt på Anfield fra og med neste uke.

- Fabio sin kontrakt er nesten ferdig, og han kommer til å forlate oss, sier Benítez, som hentet Aurelio fra Valencia for fire år siden.

- Vi har forsøkt å få til noe med tanke på en forlengelse, og det var trist at det ikke lot seg gjøre. Han har vært en stor spiller. Fabio er en topp proff, en stor spiller og en veldig hyggelig gutt. Jeg mener hvert eneste ord jeg sier om han. Det har vært en glede å ha han her, og vi vil savne han, sier Benítez til Liverpool Echo.

Aurelio har også denne sesongen slitt med store skadeproblemer. Han mistet starten av sesongen med en kneskade etter å ha lekt i hagen, og kom aldri tilbake igjen i spill etter en lårskade han pådro seg mot Blackburn i februar.

- Det eneste problemet vi har hatt med Fabio har vært det at han har pådratt seg for mange skader, og det er trist, for han er en kvalitetsspiller. Da han var på laget, kunne vi alltid spille oss ut fra forsvar fordi han er så flink med ballen. Når Fabio var ute så mye ble vi nødt å bruke Emiliano Insua mer en hva vi ville ha ønsket, og det var ikke lett for han.

- Du kan alltid si ting om spillere, men med Fabio så snakker vi om en utrolig person som alltid ga 100 prosent. Vi ønsker han alt det beste, avsluttet Rafa.

Også vi i Liverpool.no ønsker Fabio Aurelio lykke til videre!