Aurelio fikk 30 minutter

Aurelio hadde et vellykket comeback etter akillesskade da et forsterket reservelag vant 4-1 mot Crewe i en treningskamp bak lukkede dører på Melwood. Ince (2), Babel og Maxi scoret målene for de røde.

Fabio Aurelio er på god vei tilbake fra akillesskade og spilte i dag 30 minutter i en treningskamp mot Crewe. Venstrebacken virket skarp og kom på flere fine løp fremover, før han ble erstattet av Jack Robinson.

John McMahon hadde forsterket reservelaget med førstelagsspillere som ikke er på landslagsoppdrag denne uken. Ryan Babel fikk nok en opptreden for Liverpools nest beste, og tegnet seg på scoringslisten pluss at han sto for forarbeidet til enda et mål. Maxi Rodriguez nettet også og spilte bra i sin rolle ute til høyre på midtbanen. Sotirios Kyrgiakos, Brad Jones og Jay Spearing var også med.

Crewe tok ledelsen etter 22 minutter. Adam Dugdale headet i mål ved bakre stolpe etter et frispark. Liverpool svarte direkte. Maxi sendte en nydelig ball gjennom til Babel, og nederlenderen utlignet til 1-1 med en flott lobb. Liverpools nummer 19 lå så bak neste scoring. Han avanserte nedover på høyresiden og fant Tom Ince, som økte til 2-1.

Maxi førte Liverpool opp i 3-1 etter en time spilt. Spearing fant John Flanagan ute til høyre. Den unge høyrebacken la inn et lavt innlegg som Maxi ekspederte videre i mål.

Ince scoret sitt andre og Liverpools fjerde like før slutt. Han fant veien til nettmaskene etter at Susos avslutning hadde blitt reddet av Steve Phillips. David Amoo, ved to anledninger, og Nathan Eccleston var nær ved å øke ledelsen.

Assistentmanger Sammy Lee og John McMahon kan være meget godt fornøyd med kampen.
- Det var bra å se Fabio tilbake, og det var hele tiden planlagt at han bare skulle spille 30 minutter, uttalte Sammy Lee til Liverpoolfc.tv etter kampslutt.

- Han ønsket å spille lenger, men vi må være forsiktige og sørge for at han er ok og helt bra før vi får ham tilbake.

- Dette var en god økt for oss til å gi noen av guttene en kamp. Crewe er alltid bra å spille mot fordi de spiller fotball på den riktige måten og er en god klubb.

- Det er bedre en enhver treningsøkt fordi du kan ikke reprodusere på trening det fotballkamper gir deg.

- Ryan viste ferdigheter og avsluttet bra ved scoringen, men han må gjøre det hver dag og uke etter uke. Han vet det, og han jobber hardt for det.

Liverpool res: Brad Jones, John Flanagan, Fabio Aurelio (Jack Robinson 30), Steven Irwin (Suso 55), Stephen Darby, Sotirios Kyrgiakos (Conor Coady 60), Maxi (David Amoo 70), Jay Spearing, Ryan Babel (Nathan Eccleston 66), Gerardo Bruna, Tom Ince.