Aurelio fortsatt ute

Fabio Aurelio er ennå ikke klar av sin akillesskade. Hodgson vil ikke forhaste seg med spilleren. LFC håper å ha Konchesky tilbake mot Everton.

Liverpool håper å ha Paul Konchesky klar til Merseyside-derbyet mot Everton. Venstrebacken måtte forlate banen mot Sunderland med en hamstringskade i første omgang. Skaden skal ikke være alvorlig, og spilleren bør være tilbake mot Everton 17.oktober. Daniel Agger kan komme til å vikariere på venstrebacken fremover, Fabio Aurelio er fortsatt ute med en akillesskade. Roy Hodgson forteller at brasilianeren, gjør fremskritt, men at man ikke vil forhaste seg med å få ham tilbake. 31-åringen har vært mye skadeplaget, og han røk som kjent akillessenen i 2007.
- Hva Fabio Aurelio angår, så er varsomhet og forsiktighet ordene vi bruker. Han gjør fremskritt hele tiden, og hans innsats er meget prisverdig, men vi kan ikke bringe ham tilbake for tidlig, uttaler Roy Hodgson til Liverpool Echo.

- Vi tok ham av mot Trabzonspor som en forhåndsregel ettersom vi ikke ønsket å risikere at han pådro seg et alvorlig problem.

Roy Hodgson er lei alle ekspertene som nå forsøker å spå utfallet av Premier League 2010/11. Manageren påpeker at det fortsatt er lenge igjen av sesongen
- Ligaen har på mange måter blitt jevnere og jevnere. Men ligaen har bare så vidt begynt, men folk har allerede begynt å kommentere hvilke lag som vil rykke ned og hvilket lag som vil bli mester.

- Men når du har drevet med fotball lenge, innser du at slike kommentarer ikke tjener til sin hensikt. Det er så mye som kan skje i løpet av sesongen.

-  Som lag jobber vi veldig hardt. Vi har fått nye spillere på laget, og jeg håper at fighteregenskapene vi har vil være til god nytte for oss.