Ayala ble matchvinner for reservene

Daniel Ayala scoret målet da de røde vant den første kampen i RUHR Cup i Dortmund i går. Neste kamp er mot Bayern München i kveld. Ny dag med silly season i tabloidene

En heading fra Daniel Ayala endte som kampens eneste scoring da reservene slo Schalke i går kveld. Headingen kom etter et innlegg fra Gerardo Bruno i det 7. spilleminutt.

Nicola Saric ble fikk en lyskeskade etter 25 minutter, og vil ikke spille i turneringens neste kamp - mot Bayern München i kveld. Alex Kacaniklic kommer inn til det oppgjøret.

- Det var en god start, fordi vi har et av de yngste lagene her. Mange av de andre lagene er eldre. Vi må gjøre en del forandringer til i kveld, spesielt på grunn av varmen her nede, sier manager John McMahon til Liverpoolfc.tv.

Det er flere akademispillere med i troppen til RUHR Cup - blant annet John Flanagan. Kampene spilles i 2x 30 minutters omganger.

Ny dag med silly season i tabloidene
På denne tiden av året er tabloidavisene alltid stapfulle med rykter og spekulasjoner rundt overganger. I en sommer hvor Liverpool FC venter på nye eiere, og sliter med mye gjeld, linkes stort sett stjernene bort fra klubben - heller enn profilerte spillere inn.

Steven Gerrard og Fernando Torres linkes omtrent hver dag til nye storklubber, og i dag påstår tabloidavisen Daily Mail at Real Madrid skal være klar til å bla opp for Liverpool-kapteinen dersom José Mourinho tar over. Vi anbefaler å ta det meste som står i Daily Mail med et par klyper salt, og det gjelder også for denne saken.

Samme avis hevder at den tidligere Tottenham-backen Reto Ziegler skal løse Liverpools venstrekantsproblem. 24-åringen forlot Tottenham for tre år siden, men har hatt en fin utvikling siden den gang, og spiller nå fast for Sampdoria, som klarte fjerdeplassen i Champions League. Også Atletico Madrid, Fiorentina og Juventus har vist interesse for sveitseren, som skal ha en prislapp på £8.5 millioner.