Ayala ute med skade – Degen startet

Daniel Ayala sliter med en lårstrekk, og har ikke spilt Hulls to siste kamper. Philipp Degen endelig tilbake i startoppstillingen til VfB Stuttgart etter sykdom og skader. Alberto Aquilani byttet ut da Juventus spilte uavgjort.

Utlånte Daniel Ayala sliter for tiden med en strekk i baksiden av låret. Skaden satte ham på sidelinjen for andre kamp på rad, da Hull spilte 2-2 borte mot Middlesbrough i dag. Hull Daily Mail melder at spanjolen ikke har trent hele denne uken.

Philipp Degen var tilbake i startoppstillingen for VfB Stuttgart, men ble byttet ut etter 72 minutter i 4-2 tapet borte mot Hamburger SV. Grunnet kyssesyken og skader var dette kun høyrebackens tredje kamp for Bundesliga-klubben. Alle målene kom før sveitseren forlot banen. Stuttgart fikk en spiller utvist allerede etter 16 minutter, på stillingen 1-1.

Alberto Aquilani ble byttet ut etter 58 minutter da Juventus spilte 1-1 hjemme mot Fiorentina i kveld. Da den utlånte Liverpool-spilleren forlot banen var stillingen 1-0 til gjestene. Fiorentina tok ledelsen på et selvmål allerede etter fire minutter. Juventus utlignet på et frispark åtte minutter før slutt.