Babel åpen for Birmingham-overgang

Ryan Babels agent bekrefter at Birmingham har kommet med et bud på Liverpool-vingen, og uttaler at hans klient vil vurdere en overgang dersom klubbene klarer å komme til enighet.

- Vi vet at Liverpool vurderer budet fra Birmingham seriøst. Vi vil vurdere en overgang dersom klubbene blir enige, uttaler agent Winnie Haatrecht til De Telegraaf.

Haatrecht opplyser at Babel vil foretrekke å fortsette karrieren i Liverpool, men vil flytte på seg om han får beskjed om det av de røde.

- I utgangspunktet ønsker Ryan å oppnå suksess i Liverpool. Men dersom ledelsen på Anfield konkluderer med at det er best at han forlater klubben, vil vi begynne å tenke på det neste kapittelet i karrieren hans, siteres agenten.

- Vi vil da studere laget til Birmingham, fremtidsutsiktene til klubben og Ryan, og vi vil møte manageren deres.

Haatrecht hevder at det er flere klubber som er interessert i å kjøpe Babel, men felles for alle er at de ikke virker i stand til å bli enige med Liverpool.

- Jeg har henvist alle interesserte klubber til Liverpool. Fem eller seks klubber har nå kontaktet Liverpool om Ryan. Ingen av dem har blitt enige med Liverpool.

Stadionomvisningene avlyst
Det hersker fullt snøkaos i Liverpool-området for tiden, noe som har ført til at Liverpool FC har gått til det skritt å avlyse alle dagens stadionomvisninger.