Babel fornøyd med spillet

For første gang på lenge satt angrepsspillet for de røde mot Portsmouth mandag kveld. Det er Ryan Babel veldig fornøyd med, og han håper laget fortsetter å spille slik ut sesongen.

Ryan Babel viste periodevis lovende takter mot Lille forrige torsdag, og fulgte opp med en meget god kamp mot Portsmouth på mandag. Han og Fernando Torres samarbeidet godt, og byttet litt på å ligge helt på topp og ute på venstrekanten. I tillegg til en scoring, hadde Babel også et skudd i tverrleggeren etter glimrende kombinasjonsspill.

- De tre poengene var veldig viktig, men lidenskapen og hvordan vi spilte i angrep og forsvar er hvordan vi må spille i de siste kampene. Vi hadde noe å bevise med å få et resultat. Jeg synes ikke kampen mot Lille var så ille som enkelte sier, en vi viste definitivt karakter mot Portsmouth, og forhåpentligvis kan vi nå se fremover, sier Babel til Liverpool Echo.

- Det ville vært fint om vi kunne vunnet på Old Trafford på søndag, slik vi gjorde i fjor. Men, først og fremst, håper vi at det går bra på torsdag, så vi kan reise til Old Trafford fulle i selvtillit, avslutter nederlenderen.