Babel har bedt om unnskyldning

Babel forklarer hvordan han opplevde utvisnings-situasjonen, og synes gult kort burde holdt. Får støtte fra spillerne. Håper Liverpool klarer å snu oppgjøret. Jorge Jesus mener seieren var fortjent.

Ryan Babel føler seg skyldig i at Liverpool tapte 1-2 mot Benfica i den første kvartfinalen av Europa League.  Han ble svært strengt utvist etter 30 minutter for å ha lagt hånden på Benfica-forsvarer Luisaos ansikt. Liverpool ledet på tidspunktet 1-0, men endte opp med 1-2-tap. Nederlanderen har bedt lagkameratene om unnskylding, og de har gitt sin støtte til ham. De mener Luisao burde ha blitt strengere straffet for en stygg takling bakfra på Fernando Torres. Babel krysser fingrene for at de røde klarer å snu oppgjøret i returen på Anfield 8.april.

- Dommeren (Jonas Eriksson fra Sverige) fortalte meg at det røde korte var for å berøre Luisaos ansikt - det var det, forklarer Babel til Liverpool Echo.

- Det var klart at Luisao hadde gjort en forferdelig forseelse, og alt jeg ville gjøre var å støtte Fernando. Luisao kom over og var meget høylett rett i ansiktet mitt. Alt jeg ønsket å gjøre var å forsøke å få ham til å trekke seg tilbake.

- Jeg bare fortalte ham om ikke å komme for nær. Men dommeren gir meg likevel et rødt kort. Men jeg gjorde det.

- Jeg synes det kanskje var litt for hardt. Det var kanskje idiotisk, dumt av meg å berøre ham i ansiktet, men jeg synes gult kort ville ha vært greit nok. Men dersom det er reglene, hva kan jeg gjøre?

- Luisao kom for tett opptil meg. Han dyttet og var veldig høylytt rett i ansiktet mitt, men de (Benfica-spillerne) gjør mer ut av det enn det var.

- Jeg har lært av feilen, og det kommer ikke til å gjenta seg.

- Som lag kontrollerte vi de første 30 minuttene, og vi hadde fått et mål.

- Selv følte jeg meg bra. Jeg var litt uheldig med et par av mine driblinger tidlig i kampen, men jeg hadde tro på at jeg kunne komme mer inn i kampen.

- Jeg har snakket med guttene og bedt om unnskylding. Men det er bra, og jeg følte at de støttet meg. De kjempet hele veien. Jeg har tro på at vi kan gjøre det bra i neste kamp.

- Jeg følte meg skyldig i at vi tapte, men det er et stort kompliment til laget at vi var komfortabel selv med 10 spillere. Forhåpentligvis kan vi få det gode resultatet vi trenger.

- Seieren var fortjent
Benficas trener Jorge Jesus synes at benfica fortjente seieren, men hadde gjerne sett at laget hadde scoret flere mål.
- Vi fortjente denne seieren, uttalte Jesus ifølge BBC Sport.

- Vi var i stand til å tilpasse spillet vårt og score mot et sterkt lag, akkurat som vi gjorde mot Marseille (i 1/8-finalen). Vi dro nytte av å spille med én mann mer enn Liverpool.

- Vi kunne ha scoret flere, men det var ingen lett kamp, tilføyde Jesus ifølge Liverpool Daily Post.

- Det ble enkelt etter utvisningen. Vi spilte bra og var mer offensive etter den. De to beste lagene i denne turneringen spilte mot hverandre.