Babel og Insua mister returen

Ryan Babel ble utvist og Emiliano Insua pådro seg sitt tredje gule kort. Duoen mister da returen mot Benfica. England U17 til EM. Sama blir hjemmesitter. Storseier for England U16.

Ryan Babel fikk et meget strømt idømt rødt kort av den svenske dommeren Jonas Eriksson, og nederlenderen må nå stå over returkampen mot Benfica. UEFAs kontroll- og disiplinærutvalg vil senere bestemme om håndpåleggelsen på Luisao fortjener flere kampers karantene.

Emiliano Insua mister også kvartfinalereturen. Venstrebacken fikk sitt tredje gule kort i e-cupene denne sesongen da han ble hardt straffet for en minimal holding på overtid i første omgang i Lisboa.

England U17 til EM
England U17 er klar for EM-sluttspillet etter å ha vunnet alle tre kampeni Eliterunden. I går ble det 2-0 mot Slovakia på Sixfields Stadium. Andre Wisdom og Conor Coady spilte samtlige minutter. Jack Robinson ble byttet inn i det 68. minutt. Coady pådro seg gult kort.

Sluttspill uten Sama
Tyskland U17 lå best til å få den siste EM-sluttspillplassen som beste gruppetoer før de avsluttende kampene i gruppe 5 og 7. Arrangør Liechtenstein hadde sagt fra seg sin plass, og dermed ville den beste gruppetoeren også gå til EM. Kun resultatene mot lag nr. 1 og nr. 3 i gruppen telte, og Tyskland hadde 4-2 og 3 poeng. Frankrike vant imidlertid 4-0 mot Wales, og gikk videre med målforskjellen 4-1. Stephen Samas Tyskland blir dermed hjemmesittere under EM.

Storseier for England U16
England U16 fortsetter å imponere i Montaigu-turneringen. I går ble Gabon besiret hele 6-0. Tyrrell Belford voktet målet for engelskmennene. Matthew Regan spilte samtlige minutter, mens stortalentet Raheem Sterling ble byttet inn i det 49. minutt. England møter Japan i den siste gruppepsillskampen på lørdag.