Babel ut med skade

Årsaken til at Ryan Babel forlot banen før slutt i dagens kamp mot Huddersfield var en smell i ribbeina. Han vil nå bli undersøkt av Liverpools legeteam.

Nederlenderen hadde tydelige smerter da han forlot banen etter 77 minutter. Før det hadde han hatt flere store sjanser i sin rolle som spiss, men uten å lykkes med å få ballen i mål i 2-1 tapet mot Huddersfield.

Fabio Aurelio forlot banen etter 62 minutter, men det var som planlagt og hadde ingen med noen skade å gjøre.

Det var i realiteten to reservelag bestående av spillere rett utenfor startelleveren som møttes mellom Huddersfield og Liverpool, og hvor reservelagstrener John McMahon ledet de rødet. Assisterende manager Sammy Lee var imidlertid til stede på kampen.