Barcelona byr på Torres?

Kveldens kamp mot Honduras preger fotballnyhetene i Spania. I tillegg til at Torres ser ut til å spille fra start, spekuleres det i at Barcelona kommer med et bud på El Niño. Gilberto følges av Liverpool?

Torres jaktes
Spanske medier skriver at Barcelonas nye president, Sandro Rossell, har sett seg ut Fernando Torres og Arsenals Cesc Fabregas som sine transfermål denne sesongen.

Begge er i Sør-Afrika og har nok med forberedelsene til kveldens kamp mot Honduras, som alle spanjoler håper skal gjenreise den spanske fotballæren. Det er sagt at Torres skal starte den kampen.

I spansk dagspresse står det at Barcelona skal ha fått beskjed fra Liverpool om at Torres vil koste dem 60 millioner euro å hente fra Anfield. Chelsea og Manchester City vurderer også bud på Torres, men ifølge spanske medier skal Barcelona være førstevalget dersom han bestemmer seg for å skifte klubb etter VM. Barcelona skal være klare til å komme med et bud på 45 millioner euro for Fabregas, selv om signalene fra Emirates skal være svært negative til salg. Det skal imidlertid være Torres som skal være førstevalget i sommer, skriver spanske medier.

Som kjent har Barcelona, i tillegg til Inter Milan, signalisert at de er interessert i å hente Javier Mascherano fra Liverpool.

Følger Gilberto?
Brasils midtbanespiller Gilberto Silva, som nå spiller for greske Panathinaikos, skal vekke interesse blant flere Premier League-klubber.

Blant de som er interesserte i å hente den tidligere Arsenal-spilleren, er Liverpool, melder Sky Sports.

President Rossell, som offisielt tar over som president i Barca 1. juli, vil gjerne ha Torres som kompanjong til David Villa i angrepet, slik som på landslaget.