BBC: - Nær ansettelse av Hodgson

Ifølge BBC ligger det an til at Roy Hodgson vil blir ansatt som Liverpool-manager på torsdag. The Times melder at 62-åringens første oppgave blir å avvise formelle bud på Fernando Torres og Steven Gerrard.

BBC skriver at Liverpool fikk tillatelse av Fulham til å snakke med Roy Hodgson for to uker siden. 62-åringen har blitt linket til landslagsjobben for England etter landslagets VM-exit, men Anfield-klubben skal ha agert hurtig for å sikre seg den nåværende Fulham-manageren. Ansettelsen kan være klar allerede torsdag.
- Hodgson var hele tiden Anfield-styrets førstevalg til å erstatte Benítez, uttaler fotballreporter Ian Dennis i BBC Radio 5 Live.

DEBATT: Liverpools nye manager

- Etter at Fulham ga Liverpool tillatelse til å snakke med Hodgson, var det bare et spørsmål om tid før klubbene ville komme til enighet om en kompensasjonsavtale for ham.

The Times opplyser at Liverpool forventes å betale Fulham £2M for Hodgsons tjenester, og mener at hans første oppgave vil bli å avvise henvendelser på Fernando Torres og Steven Gerrard. Real Madrid har stablet et bud på £20M for Liverpool-kapteinen, men de røde verdsetter ham til £30M. Torres tiltrekker seg interesse fra Chelsea og Real Madrid. De to klubbene håper å utnytte Liverpools finansielle situasjon, og håper på avslag fra verdsettelsen på £60M. Chelseas første bud anslås å bli så lavt som £25M.

Tabloidavisen Daily Mirror heder at en ansettelse av Roy Hodgson allerede har fått tommelen opp fra klubbens seniorspillere. Styret har tro på Hodgson kan klare å beholde spillere som Steven Gerrard, Fernando Torres og Jamie Carragher.