Bekrefter samtaler med Olympiacos

Roy Hodgson bekrefter at Liverpool FC er i samtaler med Olympiacos om et salg av Albert Riera. Grekerne håper å ha spilleren klar i løpet av uken.

Liverpool FC er i samtaler med Olympiacos om et salg av Albert Riera. Kantspilleren deltok ikke i treningskampen mot Grasshoppers i kveld ettersom det pågår samtaler med den greske storklubben om en overgang.
- Albert Riera spilte ikke som en forholdsregel fordi forhandlinger pågår med Olympiacos, avslører Roy Hodgson overfor Liverpoolfc.tv.

Riera kom fra Espanyol i august 2008 og har scoret fem mål på 56 kamper. Olympiacos-manager Ewald Lienen forventer at Albert Riera blir klar i løpet av uken.
- Hvis ingen store overraskelser skjer, så vil han bli vår spiller. Han er en flott spiller som har vist sin verdi både på klubbnivå og for det spanske landslaget, uttaler Lienen ifølge skysports.com.

Fra Hellas meldes det at spilleren har kommet til enighet om en fireårskontrakt verdt £2,1M per år, mens Liverpool vil få totalt £4,5M for overgangen. Overgangssummen vil være rekord for den greske ligaen.