Benítez fornøyd med reaksjonen

Rafael Benítez synes spillernes innstilling var fantastisk i tapet mot Lille. Det var forbedring fra Wigan-kampen. Han tror Liverpool kan snu 0-1 til avansement i returoppgjøret på Anfield neste uke.

Eden Hazards fulltreffer i det 84.minutt var det eneste som skilte Lille og Liverpool på Stade Lille-Metropole, men Rafael Benítez mener det likevel er gode muligheter for en kvartfinaleplass.
- Jeg synes det var forbedring, uttalte Rafael Benítez på pressekonferansen etter kampslutt da han sammenlignet med Wigan-kampen.

- Reaksjonen har vært veldig positiv. Jeg er skuffet over resultatet, men meget fornøyd med spillernes innsats.

- Jeg har tro på at vi kan slå alle på en god dag på Anfield. Jeg ville vært bekymret i dag dersom spillerne ikke hadde jobbet så hardt som de har. Supporterne vil spille en rolle, de kan hjelpe oss frem og støtte laget.

- Lille er et godt lag, med gode spillere. De er farlige. Vi får en vanskelig kamp på Anfield, men vi har tro på at vi kan slå dem.

Både Ryan Babel og Fernando Torres var nær nettkjenning. Et bortemål kunne ha utgjort en stor forskjell.
- Når du spiller i disse utslagningsturneringene, må du score når du har sjanser. I enhver turnering er det viktig å forsøke å score borte, spesielt i denne. Det er en stor fordel om du klarer det. Hvis ikke, må du være sterk, men jeg synes vi var sterke nok i dag.

- Vi hadde to eller tre muligheter, så det er synd, men reaksjonen var god. Vi har fortsatt 90 minutter å spille.

- Noen ganger spiller du bra og scorer et tidlig mål, slik at du kan håndtere kampen. Hvis vi jobber like hardt som vi gjorde i dag, kan vi slå alle.

- Innstillingen til spillerne var fantastisk. Vi snakket om å ikke svikte fansen når det gjaldt laginnsats, og jeg tror ikke vi gjorde det.

- Hver kamp er viktig for oss nå. Vi må være klare til å møte Portsmouth og forsøke å vinne. Deretter må vi se på Europa League-kampen. Det er slik det er når man er et topplag i ulike turneringer.

Fernando Torres spilte nye 90 minutter.
- Han jobbet hardt i dag. Dere kan se at hans hurtighet er på vei tilbake. Men hovedsaken var laget og spillerne spilte på det nivået du forventer av dem.

Daniel Pacheco var ikke i kamptroppen til dagens kamp. Han har vært på treningsleir med Spania U19 fra mandag til onsdag.