Benítez må kurere reisesyken

Liverpool har den svakeste bortestatistikken blant de ni øverste klubbene i Premier League. De har kun tatt 14 poeng på 16 bortekamper. Benítez tror spillerne skal være klare til å møte Birmingham.

Etter seieren på Goodison Park i november har Liverpool kun to seirer på 12 bortekamper i alle turneringer, inkludert seieren mot Unirea Urziceni i Romania.
- Vi vet at vi må bli bedre på bortebane. Vi har en mulighet på søndag. Vi skal forsøke å gjøre vårt beste og ta tre poeng, uttaler Benítez.

- Det er to eller tre ting vi kan forbedre, men til syvende og sist er det ikke enkelt nå.

- Laget gjør det bra, og vi har mer selvtillit. Hvis nøkkelspillerne fortsetter å prestere, vil resten av spillerne være der, og vi vil bli bedre.

- Det blir en ny tøff kamp. Premier League er alltid vanskelig, så vi må komme oss videre, få spillerne raskt tilbake og være klare.

- Birmingham har gjort en veldig god jobb og har en god plassering.

Alle de nærmeste rivalene har allerede vært i aksjon når Liverpool entrer St Andrews på søndag. Rafael Benítez føler ikke noe ekstra press av den grunn.
- Planen vår er å ta tre poeng. Det spiller ingen rolle hva de andre lagene gjør. Det er fortsatt mange poeng å spille om. Vi må gjøre jobben vår og ikke bekymre oss om de andre lagene.

Rafael Benítez har allerede varslet at det kan bli endringer på laget etter en krevende bortekamp i Lisboa. Yossi Benayoun, som bare har spilt 34 minutter i de seneste fem kampene, og Maxi Rodriguez er kandidater til en plass i startoppstillingen.
- Spillerne viste viljestyrke igjen (mot Benfica), og det er positivt. Forhåpentligvis kan vi vise karakter igjen på søndag.

- De vil være slitne, men vi må jobbe med dem foran Birmingham-kampen. Vi har jobbet hardt med fitnesstreneren hele sesongen, så forhåpentligvis vil spillerne være ok.

- Noen ganger må du analysere og hente inn friske ben, men jeg tror vi har nok energi.