Benítez misfornøyd med innstillingen

Rafael Benítez var ikke spesielt blid da han møtte pressen etter kampen. Manageren mente spillerne ikke hadde den rette innstillingen, og de ga bort ballen for ofte. Wigan vant fortjent.

Liverpool tapte 0-1 borte mot Wigan, og nå virker 4.plassen langt unna. Rafael Benítez var ikke nådig i sin kritikk da han møtte pressen etter kampen, og han hadde ingen problemer med å akseptere at Wigan vant fortjent.
- Jeg synes det, svarte Benítez til ESPN etter kampslutt.

- Jeg synes ikke vi spilte bra, spesielt i 1.omgang. Innstillingen manglet.

Benítez innrømmer at Liverpool ga bort ballen for mye.
- Det er veldig klart, spesielt i 1.omgang. Vi er ikke fornøyd. Vi må vise mer viljestyrke dersom vi ønsker å komme blant de fire beste.

Liverpool tapte for første gang mot Wigan. "The Latics" tok sin første seier på syv ligakamper, og dermed viktige poeng i kampen for å unngå nedrykk.

- Jeg må være meget skuffet. Jeg kan ikke være glad når vi taper en kamp som dette, uttalte Benítez ifølge Liverpoolfc.tv på pressekonferansen etter kampen.

- I 1.omgang gjorde vi ingenting. Vi fortsatte å gi bort ballen. Vi vant ingen første- eller andreballer, og det er vanskelig å forklare.

- I pausen snakket vi om vår opptreden i 1.omgang. I 2.omgang var innstillingen mye bedre, men det var likevel ikke nok.

- Vi hadde noen sjanser, men vi spilte ikke bra nok. Alle er virkelig langt nede etter kampen.

- Det var et spørsmål om vår innstilling i 1.omgang. Spillerne viste karakter i 2.omgang. Noen ganger hadde vi hastverk med spillet i 2.omgang, men i det minste viste vi viljestyrke.

- Wigan jobbet veldig hardt fra begynnelsen til slutt, men vi forventet det.

- Man har noen gode og noen dårlige kamper, men spesielt på dette tidspunktet, i et avgjørende øyeblikk, kunne vi ha gjort det bedre.

- Det er et spørsmål om å analysere hvorfor vi ikke viste viljestyrken som vi måtte vise i 1.omgang.

Neste oppgave for Liverpool er Lille borte i UEFA Europa League på torsdag.
- Vi har nå en viktig kamp på torsdag, og vi må være klare. Vi må holde det gående og vinne kamper.

Noe positivt var det likevel i dag. Glen Johnson var tilbake etter to måneder på skadelisten. Høyrebacken kom inn i det 55.minutt.
- Det var godt å ha Glen tilbake, men det er ikke noe bra å få spillere tilbake om man ikke vinner kamper.