Benítez planlegger for sommeren

Benítez avslører at han er i gang med å planlegge for sommeren. Speidernettet følger flere spillere. Marouane Chamakh har fått mange henvendelser, men ingen konkrete tilbud.

Rafael Benítez har allerede solgt Andrea Dossena til Napoli, mens Andriy Voronin snart er klar for Dinamo Moskva. Maxi Rodriguez fra Atlético Madrid ser ut tilå bli eneste januarkjøpet. I tillegg kan det komme en spiller på lån, mest sannsynlig back-up for Glen Johnson på høyrebacken. Liverpools manager gjør det klart at han allerede i gang med å finne mulige transfermål for sommervinduet.

- Jeg må planlegge for sommeren. Da jeg bestemte meg for å gi mitt ord fordi jeg ønsket å bli, så ønsker jeg å kjempe helt til slutt Man må alltid være kalr og kjenne markedet. Vi har noen folk som følger hver spiller. Vi skal forsøke å gjøre noe nå, men vi må også tenke på fremtiden, sier Benítez til Daily Telegraph.

Det er foreløpig usikkert hvor mye penger Benítez får bruke på spillere om seks månender, men han vet at han må handle lurt. Klubben skal visstnok ha kommet med en henvendelse på Marouane Chamakh. Bordeaux-spissens kontrakt utløper etter sesongslutt, og kan da gå gratis til en ny arbeidsgiver. Allerede nå kan han signere en pre-kontrakt med annen klubb. Spilleren selv uttaler at han ennå ikke har mottatt et konkret tilbud.

- Min agent har blitt kontaktet av Arsenal, Liverpool, Tottenham, Everton, Chelsea og Sunderland i Premier League, i tillegg til klubber som Sevilla, Inter og Juventus, sier Chamakh ifølge Daily Mail.

- Vi har likevel ikke et konkret tilbud på bordet i øyeblikket, og det er fortsatt litt tidlig for slikt.

- Når sesongen slutter, vil jeg møte min agent og vi vil evaluere alle tilbudene og bestemme hva som er best for meg ut ifra et fotballmessig synspunkt. Det økonomiske er ikke det eneste viktige for meg.

Tidligere har marokkaneren mislykkes med å score mer en ti mål per sesong, men nettet 14 ligamål på 34 kamper forrige sesong. Hittil denne sesongen står han bokført med seks scoringer på 19 opptredener i Ligue 1.