Benítez tror på målrush

Benítez mener tre scoringer mot Unirea er tegn på at det vil bli mer måljubel fremover. Midtbanen og forsvarerne har også scoringsansvar. Fornøyd med Babels innsats, men må fortsette å jobbe hardt.

Liverpool har scoret kun tre mål på de tre seneste ligakampene, men de røde nettet tre ganger mot Unirea Urziceni på torsdag. Rafael Benítez mener det er et tegn på at det er i ferd med å løsne for laget.

- Man ønsker alltid å score flere mål, men laget er mer solid nå. Defensivt er vi bedre enn tidligere, uttaler Benítez til Liverpoolfc.tv.

- Det kan være at vi kommer til å slippe inn, men ikke for mange. Og vi kommer til å score fordi vi besitter kvalitet.

Javier Mascherano, Ryan Babel og Steven Gerrard tegnet seg på scoringslista i Bucuresti. Benítez håper at hele laget kan ta scoringsansvar.

- Vi må ha scoringer fra alle. Dere snakker om Torres, Kuyt eller Ngog fordi de er spisser. Normalt er de der ute, men midtbanespillerne og noe forsvarere må hjelpe til.

Både Fernando Torres og Yossi Benayoun er tilbake fra skade. Benayoun startet mot Unirea Urziceni, mens Torres ble sittende på benken hele kampen. Glen Johnson er i trening med laget etter en kneskade.

- Vi snakker om tre spillere med kvalitet. Hvis laget kan bli like solid som nå, så vil disse tre tilvekstene gi oss flere muligheter og en bedre angrepmentalitet. Det vil bli lettere å score flere mål.

Babel har vist stigende form i de seneste kampene, og nederlenderen uttalte nylig at han hadde en god samtale med Benítez og at han var klar til å jobbe hardt fremover.

- Han forsøker meget hardt nå. Han kjemper og ønsker å imponere. Det er meget godt for ham og for oss. Vi snakket om fremtiden og de neste måneden fordi det er VM metter sesongen, fortsetter Benítez.

- Vi analyserte situasjonen og bekreftet at han må fortsette å jobbe hardt, akkurat som han gjør nå.