Benítez usikker på fremtidige investeringer

Rafael Benitez vil ønske nye investorer velkommen inn i klubben, men har fortsatt til gode å bli overbevist om at deres ankomst er nært forestående.

Rapporter i engelsk presse i dag antydet at to indiske mulitmilliardærer ville komme med to konkurrerende bud om å kjøpe en betydelig aksjepost i Liverpool FC.

Men representanter for Mukesh Ambani, direktør for Reliance Industries og den rikeste mannen i India og syvende rikeste i verden, benekter at han er interessert i å gjøre forretninger med Liverpools deleiere Tom Hicks og George Gillett. Og det skal heller ikke ha kommet bud fra Subrata Roy, formann i Sahara Group i India. 

Det har vært mange spekulasjoner rundt en rekke potensielle investorer, og Benitez har hørt den samme leksa tidligere.

- Vi kan se mange rykter i pressen, men vi må konsentrere oss om fotball, uttaler Rafael Benítez ifølge Daily Post.

- Alle vi vet at vi trenger et nytt stadion og investorer dersom vi ønsker å komme oss fremover, så det ville være bra for klubben.

- De seneste to årene har alle snakket om nye investorer og nytt stadion, og alle supporterne venter på denne gode nyheten, og det gjør jeg også.

- Jeg vil være veldig fornøyd hvis vi kan få inn personer som kan bidra til å ta oss nærmere et nytt stadion.

- Da jeg signerte en ny (femårs)kontrakt i fjor var det fordi de (Hicks og Gillett) fortalte meg at de ville gå fremover.

- Jeg venter en stund. Det eneste jeg kan gjøre nå er bare å konsentrere meg om fotball og gjøre vårt beste på banen.

Klubbens deleiere er i samtaler med flere mulige partnere om nye investeringer. Managing director Christian Purslow jobber for tiden med å få inn £100M utenifra, noe som vil redusere klubbens gjeld på £237M før sommeren.