Benayoun mister Lille

Skysports.com melder at Benayoun ikke var med troppen som i dag reiste til bortekampen mot Lille. Agger var derimot med på flyet. Skrtel og Aurelio definitivt ute. Rodriguez ikke spilleberettiget.

Yossi Benayoun på dagens trening.Liverpool reiste til Frankrike i dag for møtet med Lille i 1/8-finalen av UEFA Europa League. Yossi Benayoun kommer ikke til å bli involvert på grunn av et ankelproblem. Israeleren fikk skaden i 0-1-tapet mot Wigan på mandag, og har ikke blitt bra nok til å bli med over kanalen. Skaden er trolig ikke alvorlig siden han deltok på dagens trening (se bildet).

Daniel Agger var derimot blant spilleren som bel inkludert i troppen. Midtstopperen har slitt med kvalme, og satt derfor bare på benken mot Wigan.

Fabio Aurelio (lårstrekk) og Martin Skrel (metatarsalbrudd) er definitivt ute.

Maxi Rodriguez er som kjent ikke spilleberettiget i UEFA Europa League. Innen 1. februar var det mulig å melde på én spiller som hadde spilt e-cup tidligere denne sesongen, men Maxi Rodriguez, som har spilt Champions League for Atlético Madrid, kvalifiserte ikke fordi Atlético Madrid henger med i UEFA Europa League.