Benayoun-sitater vekker oppsikt

Tabloidavisen Daily Mail linker både Yossi Benayoun og Javier Mascherano til Chelsea i dag, og hevder sågar å ha sitater på at Benayoun ønsker å spille for London-klubben neste sesong.

Avisen skriver at Chelsea vurderer å legge inn bud på både Mascherano og Benayoun. Duoen skal være øremerket som erstattere for Michael Ballack og Joe Cole.

Daily Mail skriver at Liverpool ikke ønsker å selge spillere til Chelsea, men påstår at Anfield-klubbens prekære økonomiske situasjon kan tvinge klubbledelsen til å fravike dette prinsippet.

Mascherano har som kjent fortsatt ikke skrevet under den nye kontrakten som Liverpool har tilbudt ham, mens Daily Mail siterer Benayoun på at israeleren håper å diskutere en overgang til Stamford Bridge.

- Ancelotti vil ha meg foran neste sesong, og alt avhenger nå av Liverpool. Chelsea må betale rundt £6M, men til syvende og sist tror jeg at jeg kommer til å flytte dit, siteres Benayoun.

Sitatene har vakt oppsikt på Merseyside, og ESPN spekulerer nå i hvorvidt disse sitatene er ekte eller ei. Dette er også det store diskusjonstemaet blant Liverpools supportere i dag.