Benitez forlater ikke Liverpool

Sentrale personer i LFC skal ha fortalt The Times at klubben ikke har noen planer om å kvitte seg med Rafael Benitez, og at det er ingen signaler på at manageren vil gi seg.

Ciro Ferrara ventes å få sparken i Juventus i dag, og ifølge italiensk media er Rafael Benitez øverst på ønskelisten til storklubben fra Torino.

Rafa selv har valgt å ikke kommentere ryktene, mens hans agent har fastslått at det ikke har vært noen kontakt fra Juve. Sistnevnte la imidlertid til at det var umulig å spå om fremtiden og på den måten holdt liv i spekulasjonene.

I dagens The Times skrives det at man har vært i kontakt med ledende personer i Liverpool i går kveld, og som insisterer på at klubben ikke har til hensikt å kvitte seg med Rafael Benitez. De skal heller ikke kjenne til om manageren har noen planer om å gi seg.

Ifølge The Times vil det koste eierne om lag £12M å kvitte seg med Rafa. Avisen mener imidlertid at manageren er sliten, både som følge av Liverpools dårlige form og stadig manglende finansiell støtte fra amerikanerne. Dette er det tredje transfervinduet på rad hvor manageren i beste fall har måttet selge spillere for å kunne kjøpe.

Rafael Benitez vil holde sin tradisjonelle pressekonferanse på sen ettermiddagstid i dag, foran kampen mot Bolton, og vil garantert få flere spørsmål om ryktene fra Italia.