Benitez frustrert over transferbudsjettet

Tabloidavisen Mirror hevder at Rafael Benitez er frustrert etter å ha fått beskjed om at han ikke får penger å rutte med på transfermarkedet i sommer. Fulham interessert i Fabio Aurelio.

Mirror skriver at Rafael Benitez er forbannet og frustrert etter at han har fått beskjed om at han ikke får penger til spillerkjøp i sommer. Avisen hevder at Liverpool-manageren hadde et møte med administrerende direktør Christian Purslow i forrige uke, der spanjolen ikke fikk de forsikringene han var ute etter når det gjelder midler til spillerkjøp.

Denne beskjeden er stikk i strid med hva Tom Hicks fortalte media tidligere i uken, da deleieren hevdet at manageren ville få betydelige summer å rutte med på transfermarkedet i sommer.

Mirror hevder at Benitez har fortalt sine nærmeste medarbeidere at møtet med Purslow ikke var produktivt, og han skal ha vært ekstremt skuffet over at styret ikke ville støtte hans planer om å styrke spillerstallen.

Benitez ønsker å investere i nye spillere, og har også bedt om forsikringer om at penger han skaffer til veie gjennom spillersalg kan reinvesteres i form av spillerkjøp.

Mirror hevder at Benitez ønsker å selge spillere som Yossi Benayoun, Ryan Babel og Albert Riera for å skaffe penger til nye spillere. Tabloidavisen hevder også at manageren har en plan for hva han vil gjøre om han skulle miste stjernespillere som Fernando Torres, Steven Gerrard og Javier Mascherano. I så fall skal manageren ønske å investere pengene slike salg vil innbringe i etablerte toppspillere. Men under møtet i forrige uke fikk han ingen forsikringer om at han vil få reinvestere pengene fra eventuelle salg av disse spillerne.

Fulham interessert i Aurelio
Mirror melder ellers at Fulham-manager Roy Hodgson akter å gi Fabio Aurelio sjansen til å fortsette i Premier League. Brasilianeren klarte som kjent ikke å komme til enighet med Liverpool om en ny kontrakt, og blir derfor frigitt. Fulham kan således sikre seg den skadeforfulgte venstrebacken på gratisovergang.