Berømmer viljestyrken

Roy Hodgson berømmer lagets viljestyrke etter sent vinnermål mot Bolton, og har alltid hatt troen på de røde har vært på rett vei. Synes N’Gog bidro fint etter innhoppet. Manageren synes Torres er på vei mot formen.

Maxi Rodriguez scoret kampens eneste mål mot Bolton med en nettkjenning i det 86. minuttt.
- Vi hadde noen gode muligheter. Akkurat når jeg trodde vi skulle klare noe, så kastet vi dem bort, men takk og lov så holdt vi det gående. Heldigvis fikk vi enda en mulighet og scoret, sa Hodgson på sin pressekonferanse etter kampen.

- Det var flott arbeid ved scoringen, med en flott berøring av Fernando som ga Maxi muligheten. Jeg synes det var en svært resolutt forestilling av vår backfirer mot et lag som aldri er lette å spille mot. Bolton er veldig lik Blackburn. De har en effektiv spillestil basert på å få baller inn straffefeltet fra alle områder.

- Vi var godt organisert, og jeg gratulerer laget vårt. Jeg er meget fornøyd med at vi fikk seieren fordi folk har fortalt meg flere ganger denne uken at vi vanligvis ikke vinner borte, men det er hyggelig å gjør det til en forandring.

- Vi har nå hatt tre veldig gode resultater. Det tilfredstillende for meg er vi har forsvart oss så mye bedre.

- Jeg vet at vi kommer til å score mål. For tiden scorer vi ikke mye, men jeg tror at med Steven Gerrard, Fernando Torres, Maxi i dag, Raul Meireles og Dirk Kuyt at det kommer scoringer fra dette laget.

- En ting som bekymret meg ved et tidspunkt var at vi slapp inn for mange mål denne sesongen. Vi forsvarer oss bedre nå.

- Det er et steg i riktig retning. Spillerne vet de har ferdigheter til å stå på, selv i kamper som mot Bolton. Det er godt å vite.

Journalistene spurte om hva Hodgson mente om David N’Gogs opptreden etter at han kom inn for Joe Cole i det 61. minutt.
- Han bidro mye. Han blir bedre og bedre. David jobber veldig hardt med spillet sitt på trening. Han forsøker veldig hardt å gjøre de tingene vi ber ham om.

- Jeg synes han bidro bra til seieren vår i dag, spesielt fordi Fernando ble sliten på den tiden. Det var godt å se ham gjøre det bra fordi han er en ung spiller som vi synes har potensial.

- Men når du er i en stor klubb som Liverpool så tilgir ikke folk deg så lett når du ikke viser det potensialet hver gang du entrer banen.

Fernando Torres misbrukte en god sjanse før pause, og Hodgson ble bedt om å komme med sitt synspunkt om Torres’ form.
- Kvalit er permanent og han er på vei dit. Det vil ordne seg for Fernando. Han har vært veldig god på trening og han jobber hardt med spillet sitt på trening.

- Han er svært med på hva vi forsøker å gjøre og det vi ber ham om å gjøre. Det er små marginer noen ganger.  Det blir en annen historie med sjansen i første omgang om han tar med seg ballen rundt keeper og scorer.

- Fordi han ikke scoret vil han se overskrifter på mandag om at Torres mislyktes igjen, men det er ingenting vi kan gjøre med det.

- Alt vi kan gjøre er å oppmuntre ham til å jobbe som han har gjort og la ham vite at han er en fremragende spiller.  På de neste 30 kampene eller så vil han uten tvil gjøre en god jobb for oss.

Hodgson fikk også spørsmål om hvordan han har taklet den dårlige sesongstarten.
- Jeg har alltid hatt tro på at vi har jobbet på riktig måte.  Jeg har vært oppskaket akkurat som alle andre for manglende resultater, men jeg har ikke stoppet å tro på at hardt arbeid vil betale seg.

- Det er bare et spørsmål om tid og det er en gjenoppbyggings jobb. Vi har fortsatt mye jobb å gjøre, men det er hyggelig å se litt lys i enden av tunnelen.

- Det er en del av det å være manager på et skikkelig topplag. Forventingene er veldig store og det vil bli store applauser om det går bra og mange sleivspark hvis det ikke går slik, og jeg akepterer det.

- Jeg forsøker å sørge for at det ikke påvirker mitt arbeidet med spillerne på trening. Når de går ut på banen, kan jeg i hvett fall føle at vi har gjort så mange forberedelser og fått spillerne i best mulig stand til å vinne kampen.