Bestemannspremie til Hansen

Martin Hansen ble kåret til beste keeper i den internasjonale turneringen RUHR.2010 Cup i Dortmund. Neste sesong vil han gjerne lånes ut til en klubb i League One eller League Two.

Liverpools reservelag havnet sist i gruppe med Schalke, Bayern München og AC Milan i RUHR.2010 Cup, men Martin Hansen ble kåret til turneringens beste keeper. 19-åringen er svært stolt av utmerkelsen.
- Den er jeg veldig glad for. Jeg har tre år igjen av min kontrakt. Det går bra, og jeg er meget glad for å være her. Min målsetting er naturligvis å komme nærmere førstelagstroppen, og kanskje skal jeg lånes ut for å få noen flere kamper. Jeg forestiller meg en klubb i League One eller League Two, så jeg ikke er altfor langt borte dersom de skulle ha bruk for meg, sier Martin Hansen til tv2sport.dk.

Neste sommer er Danmark vertskap for U21-EM, og Martin Hansen håper å være blant Danmarks utvalgte.
-Jeg synes ikke det er nok kamper i reservelagsligaen. Jeg har spilt flere kamper denne sesongen enn tidligere år, men jeg vil gjerne gi meg selv den beste mulighet for å komme med på U21-landslaget neste sommer, forklarer Martin Hansen.

Keeperen fikk seks kamper i Premier Reserve League North i 2009/10, og står så langt bokført med én U21-landskamp for Danmark.

Dortmund vant RUHR.2010 Cup
Borussia Dortmund vant RUHR.2010 Cup etter å ha slått AC Milan hele 6-0 i finalen. Schalke 04 beseiret Kaiser Chiefs 2-1 i kampen om 3.plassen.