Billettpriser for neste sesong

LFC har i dag offentliggjort billettprisene for hjemmekampene på Anfield neste sesong. Kampene deles inn i tre kategorier med priser deretter. Det første bildet av Cole som rød.

Liverpool FC offentliggjør i kveld billettprisene for årets hjemmekamper. Prisene varierer etter hvem man møter, og de ulike lagene i ligaen er delt inn i tre grupper.

Gruppe A: Arsenal, Chelsea, Everton, Manchester City, Manchester United og Tottenham Hotspur.

Gruppe B: Aston Villa, Blackburn, Bolton Wanderers, Newcastle United og West Ham United.

Gruppe C: Birmingham City, Blackpool, Fulham, Stoke City, Sunderland, West Bromwich Albion, Wigan Athletic og Wolverhampton Wanderers.

Slik er prisene avhengig av hvilken tribune man sitter på:

Centenary, Paddock og Anfield Road End: £45 for gruppe A-kamper (£34 for honnør), £41 for gruppe B-kamper (£31 for honnør) og £39 for gruppe C-kamper (£29,50 for honnør).

The Kop: £43 for gruppe A-kamper (£32.50 for honnør), £39 for gruppe B-kamper (£29,50 for honnør) og £37 for gruppe C-kamper (£28 for honnør).

Klubben melder at prisene kan komme til å stige når merverdigavgiften settes opp i Storbritannia fra 1. januar 2011.

Første bilde med Hodgson og Cole
Liverpoolfc.tv har i kveld lagt ut et bilde av Joe Cole og Roy Hodgson på treningsleiren i Sveits. Spilleren signerte i dag en fireårskontrakt med klubben, og kommer på Bosman-overgang. Bildet kan sees på denne linken.

Det kommer også sannsynligvis et intervju med den nye Liverpool-spilleren i løpet av kvelden. Det vil bli gjengitt her på liverpool.no.

Siden tiden er inne for agurknyheter, kan vi også legge til at man til tross for at Rafa Benìtez nå er ferdig i klubben, vil man ikke være kvitt goatee-skjegget. Bilder fra Pepe Reina på ferie i Spania viser nemlig at målvakten har overtatt tradisjonen, og stilte med en nytrimmet smultring på golfbanen.