Blå Threlfall stolt av å være rød

Liverpools reserver kjemper i toppen av sin liga, og spiller i dag borte mot Burnley. Allsidige og nokså rutinerte Robbie Threlfall ventes å spille i kveldens kamp.

Robbie Threlfall har vært på flere utlån til mindre klubber og hans kontrakt er etter det vi forstår i ferd med å løpe ut på Anfield. De siste månedene har han vært tilbake på Merseyside og spilt stabilt for et reservelag som har oppnådd gode resultater, og hvor scouseren har gitt litt ekstra pondus og rutine i den bakre fireren på hva som normalt er et meget ungt lag.

I kveld er det bortekamp mot Bolton, og 21-årige Threlfall har svart på noen kjappe spørsmål fra Liverpools hjemmeside. Vi har tatt en oppsummering av svarene til Everton-supporteren som nå er stolt av å være rød.

- Nou Camp er den stadion hvor jeg gjerne skulle ønske å få spille en dag, jeg elsker å se på Barcelona.

- De resultatene jeg leter etter hver uke er Liverpool, samt de klubbene hvor jeg har vært på utlån.

- Høydepunktet i min karriere har vært å vinne juniorcupen to ganger. Det var stort å kunne spille på slike flotte stadioner i en så ung alder. Den største nedturen er skadene. Jeg har hatt to langvarige skader under min tid her og det er ikke noe som er vanskeligere enn å måtte se på fra sidelinjen

- Den artigste reservelagsspilleren er Deano (Bouzanis) som alltid slår av en fleip, selv om jeg ikke er sikker på hvor morsomt det er hver gang! Hvem som er mest håpløs i klesveien er verre, men Nicola Saric bør snart stoppe og ha på seg den svarte frakken han går med hele tiden.

- Det jeg mest behøver å bli bedre på er det taktiske, å være i rett posisjon som venstreback. Det er viktig å forstå når en skal presse høyt og når en ikke skal gjøre det. Pasningsspillet og det å slå innlegg vil jeg si er min sterke side.

- Paolo Maldini er uten tvil den beste spilleren jeg har sett i min posisjon. Å prestere på det nivået han gjorde over så lang tid er fantastisk.

- Foruten venstreback kan jeg også spille midtstopper, som jeg har gjort tidligere. Jeg vil også like å tro at jeg kunne gjøre en jobb som defensiv midtbanespiller hvis det var nødvendig.

- Jeg er en Evertonian, slik at du har svaret der, kommenterte Threlfall på hvilken fotballtrøye han først hadde eid. - Nå er jeg bare stolt over å spille for en slik prestisjefylt klubb som Liverpool. Folk rundt omkring i hele verden vet hvem Liverpool er.

- Nå ønsker jeg å fortsette å gjøre det så bra som mulig og hele tiden utvikle meg som spiller.

Burnley reserver v Liverpool reserver spilles kl 20.00 i kveld, og vi vil oppdatere når det skjer noe her på liverpool.no.