Blandede reaksjoner

Det er blandede reaksjoner blant Liverpools supportergrupper om valget med å ansette Roy Hodgson som manager.

Det stilles spørsmål blant fansen om hvem som har foretatt utnevnelsen av Roy Hodgson. Mange ville foretrukket Kenny Dalglish som har hatt suksess i sjefsstolen på Anfield tidligere. Hodgson må likevel få muligheten til å utføre jobben etter beste evne selv om han kanskje ikke ville vært supporternes valg.

- Det er tydelig at vi trenger en manager, men vi har hatt et par uker uten at beslutninger har blitt tatt i styrerommet, sier James McKennas, talsmann i Spirit of Shankly, til Liverpool Echo.

- Mange supportere spør: " Hvem har tatt denne avgjørelsen? Har George Gillett tatt beslutningen eller var det Christian Purslow?"

- Hvem med fotballbakgrunn har bestemt at Roy Hodgson er den rette mannen for Liverpool Football Club?

- Christian Purslow var ment å finne en kjøper til klubben, men hva gjør ham kvalifisert til å ta avgjørelser om hvem som skal være manager?

- Og hvilken støtte vil han få fra styret? Fortiden har vist at det ha vært store spenninger mellom manageren og styret.

- Det er en reell bekymring for at dette har blitt gjort mer for å stabilisere skuta, i stedet for å ta klubben fremover igjen.

Les Lawson, som er sekretær for den offisielle Liverpool FC Supporters Association, hadde følgende kommentar til lokalavisen.
- Jeg tror det vil være blandede reaksjoner fra supporterne med hensyn til utnevnelsen. - Mange supportere ville ha likt å se at Kenny ble gitt en mulighet igjen, en som har Liverpool-blod i årene og som har ledet oss med suksess tidligere.

- Jeg er sikker på at fansen vil støtte ham. Han er vår manager. Han ville kanskje ikke vært fansens valg, men til sist så har han ansvaret.

- Han må få muligheten til å gjøre jobben etter beste evne.

- Det han oppnådde i Fulham ville vært uakseptabelt dersom han oppnådde det her, og det er større forventninger.