Bolton U18 - Liverpool U18 1-2

Liverpool U18 beseiret Bolton U18 2-1 borte i Premier Academy League i går. Liverpool lå under 0-1, men mål av Thomas Ince og Michael Ngoo sikret Rodolfo Borrells mannskap alle poengene.

Liverpool U18 lå under 0-1 borte mot Bolton U18, men kjempet seg tilbake og vant 2-1.

Bolton tok ledelsen på en kontring etter at hjemmelaget kjapt hadde fått klarert et frispark fra Liverpool. De røde utlignet da ti minutter gjensto. Tom Ince dukket opp og scoret med en avslutning som gikk inn ved bortre stolpe.

Da det gjensto kun ett minutt, nettet tidligere Southend-spiss Michael Ngoo med et tilsvarende forsøk på motsatt side av målet. Rodolfo Borrells mannskap kunne dermed reise hjem med alle tre poengene.

Ifølge Liverpool Daily Post var spanolen henrykt over lagets opptreden og kjemping.

Juniorlaget ligger på en 8.plass i sin avdeling i Premier Academy League. Det skiller imidlertid kun fem poeng opp til lederlaget Manchester United. Liverpool har riktignok tre kamper mer spilt.

Lokalavisen skriver at neste oppgave er det omberammede miniderbyet mot Everton på Finch Farm tirsdag 9.mars. Deretter venter hjemmekamp mot Leeds lørdag 13.mars.

LIVERPOOL U18: Oldfield; Flanagan, Sama, McGiveron, Robinson; Roddan (Roberts 67), Wisdom (Ngoo 59), Coady, Ince; Dalla Valle (Emilsson 65), Adorjan. Ubenyttede reserver: Cooper, Chamberlain.