Borrell hyller hattrickhelt

Juniortrener Rodolfo Borrell roser Lauri Dalla Valle etter at finnen scoret tre mål i sitt comeback fra skade da juniorlaget vant 5-1 mot Leicester i 4.runde av FA Youth Cup.

Lauri Dalla Valle var som antydet tilbake i juniorenes første kamp etter nyttår (oppgjøret mot Everton ble avlyst). Finnen har gått langtidsskadet, men spilte en stor kamp mot Leicester i går. Storscoreren lagde hattrick i 5-1-seieren på Walkers Stadium.
- Det var hyggelig å se Dalla Valle komme tilbake fra skade med å lage hattrick, sier Rodolfo Borrell til Liverpoolfc.

- Alle vet at vi har savnet ham. Du vil alltid savne dine målscorere. Han er en flott avslutter, noe han viste der ute.

- Å score et hattrick i sin første kamp etter så lang tid viser hvilke kvaliteter han besitter. Jeg er virkelig glad på hans og lagets vegne.

Dalla Valle hadde funnet veien til nettmaskene to ganger de første åtte minuttene, før han fullførte sitt hattrick like før sidebyttet. Tom Ince hadde tegnet seg på scoringslisten i mellomtiden. Hjemmelaget reduserte, men Michael Ngoo fastsatte sluttresultatet til 5-1 i Liverpools favør.
- Vi er meget fornøyd med seieren og hele lagets prestasjon, Vi har stor respekt for Leicester, og vi kom hit med en plan, fortsetter Borrell.

- Selv om vi ikke har spilt på en stund, har vi trent veldig hardt. Vi kom hit med mye selvtillit.

- Jeg forandret vårt system til 4-4-2. Planen var å forsvare oss bra og spille godt på kontringer.

- Det er tydelig at vi fortjente å vinne. Det var en stor lagprestasjon. Vi kan ta med oss mye selvtillit fra dette.

Lauri Dalla Valle var godt fornøyd med å være tilbake etter månedsvis på sidelinjen.
- Jeg er veldig fornøyd med laget fordi vi spilte veldig bra og fortjente å vinne. Jeg er fornøyd med meg selv fordi jeg har vært ute en stund. Nå er jeg imidlertid tilbake, og jeg er alltid fornøyd når jeg scorer mål, sier Dalla Valle til Liverpoolfc.tv.

- Jeg vet at vi tapte 0-3 mot Leicester i begynnelsen av sesongen, men vi ønsket å gjøre det bra her og vise hva vi er gode for. Det har vært en frustrerende tid å være ute, men jeg forsøkte å holde selvtilliten min oppe. Forhåpentligvis kan jeg holde meg skadefri resten av sesongen.