Buchtmann allerede ferdig i Fulham

Chris Bucthmann forlot Liverpool til fordel for Fulham i januar. Tyskeren er allerede ferdig i London og på plass i ny klubb i Tyskland. Barmby i ny jobb. Olympiakos-helt til Wednesday. O'Connor har forlenget med Ipswich.

Christopher Bucthmann var en junior mange hadde stor tro på i Liverpool. Etter at Malcolm Elias, som hentet spilleren til akademiet, forsvant ut porten da Benítez gjorde sin omrokkeringer, innså Bucthmann at det ikke fungerte for han der. Liverpool FC aksepterte et bud på £100.000 på spilleren fra Fulham, og han forsvant til London i januar. På Craven Cottage signerte han en 18 månederskontrakt, men allerede nå er han ferdig i klubben.

Buchtmann har returnert til hjemlandet og til FC Køln, skriver Fulham FC på sine hjemmesider.

Barmby i ny jobb
36 år gamle Nick Barmby fortsetter karrieren i Hull City, men har av klubbens nye manager, Nigel Pearson, nå fått en kontrakt med litt mer ansvar. Den tidligere Liverpool-spilleren skal nemlig være trener i tillegg til sin spillekarriere.

- Jeg satt meg ned med Nigel Pearson for to eller tre dager siden, og han spurte meg om jeg ønsket å være litt mer involvert i trenerstaben - men det forandrer ikke at jeg fremdeles er registrert som spiller. Jeg vil fremdeles være en del av troppen, og vil prøve hjelpe spillerne på banen i tillegg. Jeg har fremdeles lyst å spille, og føler jeg kan bidra, sier Barmby til Tigers Player.

Barmby skal i førsteomgang være med å hjelpe de yngre spillerne, sammen med Stuart Watkiss.

Olympiakos-helt til Wednesday
Neil Mellor var en av de store heltene den sesongen Liverpool gikk til topps i Champions League. Hans bidrag i kampen mot Olympiakos og målene han scoret det året vil aldri bli glemt. Den tidligere toppscoreren for reservelaget har nå flyttet på seg.

27-åringen har blitt gjort tilgjengelig for salg av Preston North End, men vil nå gå på lån til Sheffield Wednesday neste sesong, melder BBC.

O'Connor forlenget med Ipswich
Shane O'Connor forlot Liverpool FC til fordel for Roy Keanes Ipswich, hvor han har gjort sakene sine bra. Den 20 år gamle iren spilte 13 kamper for klubben forrige sesong, etter å ha slitt med skader.

I kveld bekrefter klubben at O'Connor har skrevet ny 2års-kontrakt på Portman Road.