Burnley res - Liverpool res 3-1

Reservelaget gikk på sitt tredje strake tap. Alle tre baklengsmålene var defensive blundere. Saric reduserte. Amoo kunne sendt Liverpool tilbake i kampen, men headet i tverrliggerens underside.

Peter Gulacsi er sendt på lån til Tranmere, og Martin Hansen tar over plassen mellom stengene når reservelaget møter Burnleys nest beste på Turf Moor klokken 20.00 norsk tid. For øvrig kommer Alexander Kacaniklic inn for Lauri Dalla Valle. Eller samme startellever som i 0-1-tapet mot Manchester United tidligere i uken. Jakub Sokolik erstatter Emmanuel Mendy på benken, mens Deale Chamberlain tar den ledige reservekeeperplassen.

Burnley: Daniel MacDonald, Hoskin, McEneaney, Anderson, Long, Yadolahi, Kay (McKee 88), Harvey, Nimani, Fletcher (Knowles 81), Alex MacDonald (King 46).
Ubenyttede reserver: Penney, Woods.

Liverpool: Hansen, Irwin [kaptein], Cooper, Palsson, Mavinga, Duran (Køhlert 58), Saric (Brouwer 71), Amoo, Bruna, Plessis, Kacaniklic (Dalla Valle 65).
Ubenyttede reserver: Sokolik, Chamberlain.

1.OMGANG

1.min: Bruna og Saric er Liverpools spisspar.

4.min: Oppspill til Amoo som legger flott igjen til Saric. Dansken skyter lavt utenfor fra litt utenfor 16-meteren.

7.min 1-0 MacDONALD: Kampens første corner. Yadolahi header i McDonald og i mål. Ingen markering av Liverpool innenfor 5-meteren!

9.min  2-0 NIMANI: Irwin gir bort en ny corner, upresset. Hansen feilberegner hjørnesparket. Nimani kan greit sette pannebrasken til og score.

11.min: Nimani dribler vekk Palsson og Mavinga før han avslutter, men Hansen varter opp med flott benparade.

13.min: Hoskin skyter fra spissen av 16-meteren. Hansen må ned og slå til corner. denne gang plukker Hansen.

14.min: Duran spiller flott igjennom. Kacaniklic skyter utenfor ved nærmeste stolpe.

17.min: Raske kombinasjoner av Burnley. Ender med at Hoskin avslutter. Hansen redder.

20.min 2-1 SARIC: Amoo kommer til dødlinja. Slår inn. Saric kommer før Burnley-forsvareren på første stolpe og kan styre ballen i mål.

30.min: Nimani går på løp i bakrommet og får et gjennomspill. Slår tilbake. Anderson stupheader over.

39.min: Plessis spiller frem til Saric. Dansken blir hindret av en forsvarsspiller innenfor 16-meteren, men dommeren vinker spillet videre.

41.min  3-1 NIMANI: Mavinga header for løst tilbake. Nimani løper fra Palsson og kan sette ballen bak en utrusende Hansen.

PAUSE

Pauserapport: Reservelaget kom under 0-2 allerede etter ti minutter, begge ganger fra hjørnespark. Kommunikasjon og markeringen var fraværende. Liverpool virket likevel ikke ute av kampen. Spillet bølget noe frem og tilbake og begge lag skapte enkelte sjanser. Reduseringen kom i det 20.minutt  da Amoos presise innlegg ble styrt i mål av Saric. Amoo har til tider vært et uromoment, men innleggene har vært av varierende kvalitet. Burnley økte til 3-1 da kommunikasjonen mellom Mavinga og Palsson igjen virket å være fraværende. Franskmannen header for løst tilbake og Nimani løper igjennom og kan score. Saric kanskje snytt for straffe på stillingen 2-1 til Burnley. Nimani har vært den store forskjellen mellom lagene. Bruna har ikke helt kommet til sin rett i posisjonen bak Saric. McMahon er nok meget skuffet over hårreisende defensive feil.

2.OMGANG

Pause: Bytte Burnley. King for MacDonald.

46.min: Harvey slår corner. Yadolah header svakt utenfor.

50.min: Nimani kommer ned og får slått inn med venstre. Kay demper og avslutter, men Cooper får blokkert.

52.min: Kacaniklic spiller frem Bruna som kommer inn i feltet, men får ballen akkurat for langt foran seg så keeper kommer først.

58.min : Bytte Liverpool. Køhlert for Duran.

59.min: Corner for. Saric header høyt. MacDonald plukker enkelt.

60.min: Køhlert for sent i en takling. Dommer nøyer seg med tilsnakk.

64.min: Irwin skyter himmelhøyt over fra lang hold.

65.min : Bytte Liverpool. Dalla Valle for Kacaniklic. Bruna går ut på venstre.

67.min. Nimani spiller ut til King. Ballen går gjennom bena til Køhlert, Hansen slenger seg og redder forholdsvis kontrollert.

71.min : Bytte Liverpool. Brouwer for Saric.

72.min: Hoskin skyter svakt utenfor.

74.min: Burnley roper på strafespark etter en duell der Mavinga presser Fletcher hardt. Fletcher får gult kort for protester.

75.min. Irwin slår inn fra høyre. Køhlert kommer ikke nok over ballen og header utenfor.

77.min: Hoskin sklir inn og feller Bruna ved midtstreken.

77.min: Bruna dribler vekk to spillere før han fyrer over fra langt hold.

80.min: Bruna spiller opp til Køhlert. Ballen sklir av foten og går til side for mål.

81.min: Bytte Burnley. Knowles for Fletcher.

83.min: Hansen må bokse corner. til slutt får King avsluttet. Palsson slenger seg og blokkerer på hockeyvis.

84.min: Corner for. Bruna slår inn. Palsson header. Amoo header videre i undersiden av tverrliggeren. Men ballen spretter ut.

86.min: Cooper slår inn. Plessis header løst på keeper fra meget langt hold.

88.min: Bytte Burnley. Kay for McKee.

89.min:Cooper meget sen i taklingen på Hoskin. Går med knottene inn i knehøyde. Kanskje heldig som slapp unna det røde kortet.

90.min: Harvey avanserer før han spiller til medspiller og får ballen igjen. Skyter så fra langt hold. Hansen må gi retur på det knallharde skuddet, men har grei kontroll.

93.min: Harvey kontrer rask. Slår til King, men Palsson er raskt med tilbake og blokkerer nydelig ut til corner.

SLUTT
Sluttrapport: Reservelagets håp om å vinne Premier Reserve League North fikk et nytt skudd for baugen da det ble 1-3-tap mot bunnlaget Burnley på Turf Moor. Liverpool ligger nå ni poeng bak Manchester United med tre kamper igjen å spille. Manchester United trenger kun ett poeng på sine to gjenværende kamper for å sikre 1.plassen. Alle scoringene kom før pause. Baklengsmålene var defensive blundere, to på dødball og en håpløs tilbakeheading fra Mavinga. Etter første omgang så det ikke håpløst for John McMahons mannskap til tross for 1-3, men spillerne klarte dessverre ikke å heve seg etter pause. Tvert imot. Spillet falt faktisk, og de slet med å komme til farlige muligheter. Amoo ble tatt mer ut av kampen, men kunne ha sendt Liverpool tilbake i kampen hvis headingens hans hadde gått i mål istedenfor i undersiden av tverrligger. Burnley kontrollerte etter hvert bra, og var av og til farlige på kontringer. Gjestene hadde lite sting i angrep, også etter spillerbyttene.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.