Byr en million for Nemeth

Serie A-klubben Lecce byr 1 million pund for Liverpool-spilleren Krisztian Nemeth. Flere vil ha Cavalieri. Interessert i belgier?

Nemeth til Italia?
Serie A-klubben Lecce har ifølge Daily Mail budt 1 million pund for den ungarske angriperen, Krisztian Nemeth.

21-åringen kom til England fra MTK Hungaria og den talentfulle angriperen var siste sesong utlånt til AEK Athen, der han fikk 18 kamper og scoret tre mål. Før det var han utlånt til den daværende Championship-klubben Blackpool der Nemeth fikk en kamp.

Nemeth omtales av Liverpools offisielle hjemmeside fortsatt som en av de største talentene i klubben, men det spørs om Krisztian har den tålmodigheten som skal til for å vente på muligheten til å slå igjennom. Liverpool-spilleren har gjort det godt på ungarske U-landslag og bidro sterkt til en tredjeplass i verdensmesterskapet for U20-lag siste år. I mai debuterte unggutten på A-landslaget.

Den nyopprykkede Serie A-klubben Lecce på Italias sørkyst håper Nemeth kan være en av spillerne som bidrar til at klubben holder seg i toppdivisjonen kommende sesong.

Kamp om Cavalieri

Den brasilianske reservekeeperen Diego Cavalieri kan havne i Flamengo i hjemlandet. Ifølge Daily Mail er klubben favoritter til å få kjøpe keeperen fordi de er i en bedre økonomisk situasjon enn de to andre beilerne, Santos og Corinthians.

Ingen av lagene ønsker å betale noe for keeperen som har to år igjen av sin kontrakt på Anfield.

Belgier til Liverpool?
Ifølge rapporter fra flere aviser og nettsteder i Belgia er Standard Lieges 22 år gamle midtbanespiller Steven Defour på Liverpool-manager Roy Hodgsons liste over mulige kjøp.

Defour har vært jaktet av flere toppklubber i Europa, blant annet av Manchester United, men brakk et bein i foten i september i fjor. Defour vokste opp på KV Mechelens ungdomslag, og ble kjøpt opp av KRC Genk som 16-åring, før han etterhvert havnet i Standard Liege, der han har vært lagkamerat med Liverpools serbiske angriper, Milan Jovanovic. Nå kan de to bli lagkamerater igjen.