Carra akter å kjempe til siste slutt

Jamie Carragher innser at fjerdeplassen nå kan være utenfor Liverpools rekkevidde, men bebuder at han og hans lagkamerater vil kjempe for den helt til deres skjebne er beseglet.

- Inntil vår skjebne er beseglet, må vi kjempe for fjerdeplassen. Men vi har nå gjort det langt vanskeligere for oss selv, og ingen forventer at vi skal klare det nå, slår Carragher fast til Press Association.

- Vi får se hvordan det går. Lagene som forventer å komme inn blant de fire beste kan få litt ekstra press på seg nå, og det kan slå ut i vår favør. Du vet aldri hva som vil skje i fotball når noen begynner å føle presset, legger han til.

- Vi hadde to målsettinger. Det var topp fire i ligaen og Europa League. Topp fire virker nå ganske vanskelig, men i Europa League har vi alt å spille for.

- Det har vært en tøff sesong, men dersom vi skulle klare å avslutte med å vinne et trofé ville det i alle fall ha vært en fin avslutning for oss.

- Vi forsøkte alt mot Fulham, men klarte ikke å score. Mange lag virker å benytte taktikken med å legge alle mann bak ballen når de kommer til Anfield. Jeg synes Fulham er veldig gode til akkurat det. De er veldig godt organiserte.

- Mark Schwarzer er en klassemålvakt, og han gjorde flere gode redninger. Dessverre hadde vi ikke nok kvalitet i og rundt boksen til å bryte dem ned. Det var uflaks at vi ikke fikk de tre poengene, for vår hjemmeform har generelt sett vært veldig bra. Det er borteformen som har vært problemet, og det er noe vi må få orden på i de siste kampene. Jeg har sett på tabellen, og vi har kun tapt en bortekamp mindre i ligaen enn Wolves, noe som er veldig skuffende. Vi har tre bortekamper igjen nå, to av dem i ligaen, så forhåpentligvis kan vi endre litt på inntrykket.

Carragher innser at Liverpool sårt savnet kneskadede Fernando Torres i går.

- Alle lag vil savne sine beste spillere, og han er ikke bare en av våre beste spillere - han er en av de beste i verden. Alle lag vil savne en spiller av en slik kvalitet, og vi har savnet ham litt for ofte denne sesongen.