Carra beklager cuptapet

Gjennom Liverpool Echo beklager Jamie Carragher FA-cuptapet for Reading, og ber supporterne om unnskyldning for svakt spill. Long mener Benayoun var uheldig.

Visekaptein Jamie Carragher gjør ingen forsøk på å bortforklare det som skjedde på Anfield i går kveld, da Liverpool røk ut av FA-cupen ved første hinder. Han kaller prestasjonen for "uakseptabel".

- Det var en forferdelig kveld for Liverpool. Vi kan ikke legge skjul på det. Vi må prestere bedre mot et lag fra lavere divisjoner, sier Carragher til Echo.

- Vi må bare be om unnskyldning for måten vi fremstod på. Vi må også gi honnør til Reading, og innse at de var det beste laget. Vi ønsker alle å vinne, men når du ikke gjør det må du være en god taper. Vi må akseptere at Reading fortjente seieren. Men samtidig må vi kaste et kritisk blikk på egen prestasjon. Måten vi fremstod på var uakseptabel.

- Nå står vi foran en veldig viktig kamp mot Stoke. Det blir tøft, etter å ha spilt ekstraomganger i går kveld. Vi må vise enorm karakterstyrke for å slå tilbake. Men det er hva vi må gjøre. Vi må komme oss videre, men samtidig må vi bare beklaget overfor våre supportere som kom til Anfield eller så kampen på TV.

- Vi må rett og slett prestere bedre enn dette. Vi må få skuta på rett kjøl igjen. Det er fortsatt fire måneder igjen av sesongen. Det har vært tøft så langt, og dette resultatet har gjort situasjonen enda verre for oss.

- Men vi er Liverpool. Vi kan slå hvem det skal være, og må prestere bedre enn dette. Liverpool FC krever en viss standard. For øyeblikket holder vi ikke den standarden, og det vet vi godt. Men vi må stå samlet, og slå tilbake som en enhet.

- Det som skjer utenfor banen har ingenting med dette å gjøre. Jeg tror i alle fall ikke det. Skylder du på ting som skjer utenfor banen, kommer du bare med bortforklaringer. Uansett hva som skjer i kulissene, så må vi klare å gjøre jobben vår.

Long mener Benayoun var uheldig
Readings matchvinner, Shane Long, mener at Yossi Benayoun rett og slett var uheldig når han lagde straffespark to minutter på overtid av ordinær tid. En situasjon som ble helt avgjørende for kamputfallet. Det var Long selv som ble felt.

- Det var utrolig å få det straffesparket, og at Gylfi Sigurdsson tok vare på det på en slik måte. Jeg tror Yossi Benayoun rett og slett var uheldig. Han kom på blindsiden av meg, og traff meg i ankelen ved et uhell. Jeg falt, og det var et klart straffespark, sier Long til Daily Telegraph.

- Jeg synes vi var uheldige som ikke vant den første kampen, og nå kjempet vi voldsomt i denne kampen og fortjente å gå videre, legger han til.