Carra drømmer om Wembley-finale

Jamie Carragher drømmer om en Wembley-finale med Liverpool før han legger fotballstøvlene på hylla. Det har nemlig scouseren aldri fått ta del i, selv om han har vunnet FA-cupen to ganger.

31 år gamle Carragher har vunnet fire nasjonale cuptrofeer med Liverpool, men alle har blitt vunnet på Millennium Stadium i Cardiff. Liverpools siste Wembley-finale var i 1996, og det var før Carragher slo igjennom på førstelaget.

- FA-cupen betyr svært mye. Den har alltid hatt stor betydning for meg. Jeg har vært med lenge, men har aldri spilt på Wembley med Liverpool. Jeg har spilt der, men kun med England. Jeg har ikke engang spilt semifinale på Wembley i FA-cupen. Jeg vet at jeg ikke har lenge igjen av karrieren, så jeg er desperat etter å spille på Wembley denne sesongen. Det vil bety mye for Liverpool, sier scouseren til Press Association.

- Jeg har spilt i Cardiff en del ganger, men jeg ville elske å spille på Wembley for klubben min. Sønnen min er sju år gammel, og jeg håper å kunne ta ham med til Wembley å se Liverpool. Jeg så noen kamper på Wembley som guttunge selv, og vet hvordan det er. Cardiff var stort, men å kjøre opp Wembley Way med bussen, med alle supporterne rundt, er noe eget. Men skal vi nå det målet, må vi spille bedre enn vi gjorde mot Reading.

- Mot slutten var vi mest opptatt av å unngå tap. De hadde noen farlige dødballer. Vi er lettet over at vi får en ny sjanse på Anfield.

- Et lag som Reading vil alltid forsøke å gjøre ting vanskelig for motstanderen på enhver dødball som slås inn i feltet. Vi håndterte de fleste av disse bra, men det virket som de hadde utrolig mange slike dødballer. Vi vet at vi ikke spilte bra. Gressmatta var ikke god, men all kreditt til Reading.

- Når sesongen starter går du for alle fire trofeene. Nå er vi ute av kampen om tre av dem, for vi kommer ikke til å vinne ligaen, Champions League eller Carling Cup. Men vi har fortsatt to trofeer å kjempe om, og også en plass blant de fire beste i ligaen. Vi kommer altså til å kjempe på tre fronter. Jeg prioriterer ingen av delene foran de andre. Vi er desperate etter å vinne et trofé.

- Vi har måttet tåle mye kritikk denne sesongen. Det samme skjedde i 2005, og da gikk vi hen og vant Champions League. Det har alle glemt. Dersom vi vinner FA-cupen eller Europaligaen i år, vil folk se tilbake på sesongen og huske at vi vant et trofé. Jeg er målbevisst, og ønsker å klare det.